banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ozimak
    Sziasztok, üdv mindenkinek. Még a játék megjelenésekor megvettem és játszottam sokat az ETS2-vel, azóta viszont rég nem volt indíttatásom összerakni a kormányt :) Most (már régóta terveztem) sikerült végre valóra váltanom az egyik nagy álmomat: szereztem egy Oculus Rift DK2-t használtan. :) Hát, rögtön ez a játék jutott elsősorban eszembe, és valóban ez adja vissza az élményt messze a legjobban. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki gondolkozott már rajta. Még legutoljára akkor játszottam vele, amikor megtudtam hogy kijött a "Hungary map". Akkor még viszont elég "sivár" volt. Most már remélem nem az. :) Letöltöttem, ma majd felteszem azt is. Egy kérdésem viszont lenne: Honnan érdemes letölteni kamionokat, festéseket? Nem ismerem az ajánlott oldalakat. Tudtok mondani konkrét pack-okat, amik egyben vannak és "kötelező" darabok/mindenki használja őket? Vannak "kötelező" modok? :) Úgy értem, amit mindenképpen érdemes felrakni. Mint anno a márkajelzéses mod. Azt hiszem azóta már licenceltek a járművek. A segítségeteket előre is köszönöm!
    István