banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kejfeljancsi
    De gyerekek néztem googlen, hiszen aprólékos térkép van tőlük kidolgozva minden államról, akkor mért kell azt külön külön? miért nem lehet ebe a szarba betenni egybe az összest úgy, és akkor fizetnék érte 20 ezret is, mi a frászra fizettem akkor én ki 12 ezret? SCS-es térképek vannak a netten fent amiket úgy kell levadászni és letölteni, kínlódni beilleszteni. Legyen a játék pár giga helyet pár száz giga. Hiszen ma már minden játék alapból 50 felet kezdődik. És akkor lehet érte kérni pénzt. Ha ezt tudom előre hogy egy ekkora halom fos meg se veszem, kiadtam a sok pénzt ugyan azért amit bárhonét le lehet tölteni. Jogilag simán lehetne őket perelni. Mivel kimondottan ets2-es térképek a scs-től vannak mindenfele, miért nincs az benne abba amit pénzért veszel meg? Elvileg azért veszed meg pénzért hogy ne ennyit kapj amit bárhonét ingyen letölthetsz, hanem olyan élményt amit másképp nem kaphatsz meg. De itt lószar sincs pluszba.