banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Redapple
    És igen, aki meg korábban megvette a programot és a DLC-ket, támogatta a fejlesztést (legyen miből fizetni a fejlesztőket), annak igenis van joga kritizálni. Az SCS jelenleg az ETS2 (és az ATS) tartalomgyártásában egy nagy nulla.

A megvásárolt programot mindenképpen kritizálhatod, de csak azt! Elmondhatod, hogy nincsenek úthibák, cseresznyefát sem látni az út mellet, a városokban nincs "zöldhullám" stb.
    (Amit ingyen kaptál azért elmormolsz egy köszönöm-öt, "oszt jó napot")

De észre sem veszitek, hogy itt nem erről beszéltek már régóta!
    Ha veszel egy porszívót a Samsungtól, kritizálhatod pl. hogy rövid a drótja, merev a gégecsöve, de nehogy úgy érezd már, hogy jogot szereztél arra is, hogy megmond ezentúl mit és mikorra gyártsanak. S ha nem az történik amit kigondoltál, akkor hú-de fel vagy háborodva! Pedig ti ezt a vélt jogot szajkózzátok.

A példa -mint ahogy általában mindegyik- valószínűleg sántít, de valahogy érzékeltetni akartam, hogy mennyire messze vagytok a valóságtól. De ahogy érzitek :) Felőlem aztán bólogathattok itt egymásnak a vélt igazatok mentén, ettől nekem nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Részemről itt befejeztem.
    További kellemes füstölgést és SCS szapulást:)