A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #49475 A liszenszek megszerzése mára már - szerencsére - nem hiszem, hogy komoly gondot okozna, mivel mostanra legalább eljutottunk odáig, hogy az összes jelentősebb európai gyártó márkája szerepel a programba. Ezek után a többit megszerezni nem hiszem, hogy valami nagy bürokratikus dolog lenne. Sőt, szerintem - legalábbis én így csinálnám - már előre a szerződésbe foglaltam volna a jövőbeli típusok modellezését és felhasználását. Ebbe a gyártók is simán bele szoktak menni, mivel az érdekükben áll a reklám és a promóció. A pont említett két példa pedig még egyszerűbb, hisz az MAN volt az első aki liszenszelhető lett még anno a GTS-ben, utána pedig rögtön a Renault jött, ráadásul egyből mindkét modelljével (Permium, Magnum).
Az pedig, hogy ki miért kér pénzt (harmadik fél), és miért kap, megint csak a kereslet határozza meg. Ha valaki egy olyan móddal, kiegészítővel, vagy más tartalommal jelentkezik, amiért fizetnek a felhasználók, akkor fizessenek. Az SCS-nek ebben jogilag ugyan lehet beleszólása, de a valóságban nem tud ez ellen mit tenni. Ha ők nem hajlandóak - vagy tudnak - megfelelő színvonalú tartalmat gyártani, de más azt megteszi helyettük, akkor az csak az SCS szegénységi bizonyítványát mutatja. Festésekkel, kormánymozgatással, meg mindenféle más haszontalan hülyeséggel nem fognak befutni.
És igen, aki meg korábban megvette a programot és a DLC-ket, támogatta a fejlesztést (legyen miből fizetni a fejlesztőket), annak igenis van joga kritizálni. Az SCS jelenleg az ETS2 (és az ATS) tartalomgyártásában egy nagy nulla.