banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Redapple
    Nos látom, hogy annak ellenére, hogy kértem ne vedd magadra az utolsó bekezdésem, csak így tettél :( Te döntésed...

Szerintem, mindenki megkapta a pénzéért -bőven- az ellenértéket. Pont.
    Amit ezen felül kapnak a népek az grátisz (vagy fizetős DLC, de az más tészta), a továbbiakban ajándék ló és az ő fogainak a nézése eset van.

Persze lehet mindenféle ködös, ábrándozós és teljesen jogtalan igényeket támasztani és úgy tenni, mintha az SCS nem egy üzleti vállalkozás hanem egy jóléti intézmény lenne, de ennek nem sok értelme van. Hidd el, hogy nem a hülyék szociális foglalkoztatójából toborozták a gazdasági, szakmai és PR vezetőiket. Tökéletesen jól látszik, hogy milyen -hosszútávú- gazdasági érdekek mentén, milyen üzleti modellt visznek -megjegyzem sikeresen.

Lehet ezt nem szeretni, lehet e miatt morgolódni, de ide meg a kutyaugatás és a karaván haladásának a relációja kívánkozik.

És igen, biztos vagyok benne, hogy készülnek az új területek, javítják a már meglévőket, készülnek új kamionok is és valósághűbb funkciókat is modelleznek, DE! abban a tempóban és úgy időzítve ahogyan azt az üzlet megkívánja, mert az élet már csak ilyen...

És igen, biztosan lesznek majd páran akik bosszúból vagy mérgükben, esetleg jogosnak vélt felháborodásukban elfordulnak a játéktól. Vagy büntiből nem veszik meg a jövőben érkező DLC-ket...
    Nos, gondolom az SCS-nél elmorzsolnak egy könnycseppet a szemük sarkában miattuk, de valahogy csak túlélik.