banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • PetiM44
    Látom nem sikerült teljesen megértened amit írtam, de semmi baj, megpróbálom érthetőbben elmagyarázni.

Itt senkinek sem az a problémája, hogy az SCS kiad ilyen apróságokat, mint például a különböző festéscsomagok, a zoomolás, vagy a kormányra szerelhető akármi. Ezek a dolgok teljesen rendben is vannak, én személy szerint támogatom is ezeket, mert sokszor a kis apróságok dobnak a legnagyobbat a játékélményen.

A gond ott kezdődik, hogy az SCS ezeket a mondhatni easter egg-eket az értelmes, hasznos dolgok helyett csinálja. Erre értettem, hogy szükségtelen, mert szerintem, és sokak szerint, egy szimulátor nem attól lesz szimulátor, hogy rátehetünk a kormányra egy fogót, vagy nem létező cégek fiktív festéseivel festhetjük le a kamionunkat. A fejlesztők is megtehetnék, hogy ugyanazzal az energiabefektetéssel, amivel most csinálják a festéseiket, vagy az állítható kormányt, inkább az új területeket készítsék, a meglévőket javítsák, új kamionokat készítsenek, vagy valósághűbb funkciókat modellezzenek le. Ehelyett azt kapjuk, amit már említettem. Az sem lehet mentség, hogy fizetni kell az alkalmazottakat, hiszen alig fél éve adtak ki egy új játékot, kaptunk számtalan fizetős DLC-t, ráadásul az 1.25-ös patch újításait alapvetően mindenki ingyen kapja, vagyis közvetlen bevétele nem lesz belőle a cégnek.

Azt se felejtsük el, hogy azért a többség az általad említett 1990 forintnál jóval többet költött az SCS jelenlegi játékaira. Én az alapjátékkal, a két térképbővítéssel és néhány festéscsomaggal óvatos becslésem alapján is egy ötszámjegyű összeget költöttem már el, és vannak akik az American Truck Simulatort is hajtják. Nem azt mondom, hogy nem érte volna meg, főleg ha belegondolok, hogy manapság egy-egy új játék is simán kerül ennyibe, de azért a műfajt, és a szimulátorságot (annak mértékét) figyelembevéve szerintem nem mondhatjuk, hogy fukarkodtam volna, és szinte biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
    Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2016.08.27. 20:04:03