banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • cxaxoxc
    Köszi a válaszod! Tegnap pontosan ezt tettem, amit te is írtál. Most azt hiszem sikerült egészen normálisra belőni, igaz kis finomítás még ráfér, de így már egészen használható lett. Persze tudom, hogy mindenkinek más a jó, van aki azt szereti, hogy teljesen ellenállás nélkül tekerhető a kormány, van aki azt, ha izomból kell cibálni, stb. Ezért gondoltam, hogy esetleg valami hozzáértő megoszthatná a tudományát, akinek van összehasonlítási alapja. Én még sajnos a való életben nem vezettem teherautót, csak egy buszt, és azt sem hosszan, így ebben a témában nincsenek ismereteim egyáltalán.

(Egyébként ha valaki elégedetlen a jelenlegi beállításaival és nincs kedve/ideje a beállításokkal babrálni nyugodtan írhat és megosztom vele amire jutottam, hátha jobban bejönnek neki ezek a beállítások.)

@Kuksi14: Beállítások -> Grafika -> Vertikális szinkronizáció (Minél magasabb, annál több az FPS.)