banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Grrrrrrr
    Hali. Korábban felvetettem azt a problémám, hogy sem a fraps, sem a bandicam nem hajlandó az ETS2-ről képet, csak hangot venni, minden más játékból tökéletesen működik mindkettő. Nem jött rá megoldási javaslat. Nem adtam fel, további kísérleteket végeztem. A probléma még mindig fent áll, viszont finomítani tudom a helyzetet, hátha így lesz rá valakinek ötlete.

A számítógép 2 felhasználói fiókra van osztva. Egy rendszergazdai jogosultságúra, ez az enyém. Itt lehet bármilyen programot feltenni. Itt játszok én. Van egy sima jelszó nélküli fiók, ott csak használni lehet a programokat. A sima fiókról is elérhető a játék, de csak steamen keresztül, mert itt nincs parancsikon az asztalon. Az adott játékporfil mindig arról a fiókról érhető el, amelyiken létre lett hozva. Így az én rendszergazdai fiókon lévő profilom nem érhető el a sima fiókról.

Viszont itt jön az érdekesség, ha a sima fiókon készítek egy profilt, és azon próbálom ki, akkor felveszi a képet. A rendszergazdai fiókon pedig nem. Ez számomra végkép érthetetlen, hiszen a sima fiókon nem lehet fent semmi olyan, ami a rendszergazdain nincs. Gondolok itt pl. a kodekekre. Mégis, a sima fiókon jó a felvétel a rendszergazdain meg nem. Nem értem...

Nem szeretném újra kezdeni a sima fiókon, hiszen már van 2 emberem, aki nekem dolgozik. Meg mi a biztosíték, hogy egyszer csak nem romlik el azon is? Valahogy rá kellene jönni a probléma okára. Előre is köszönöm, ha valakinek van rá ötlete, vagy esetleg tudja a probléma okát.