52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Tuningtrabi #49044 Köszönöm!!! -
DIESEL DOG #49043 Hali!
50k wheels pack illetve ezekhez opcionális kiegészítőként lehet használni ezeket is:
real tires mod by galimim
abasstreppas wheelpack
Én csak az 50keda féle modot használom (egyelőre még az 1.22-es játékhoz valót, de ebből már van 1.23-hoz és az új kerék/gumi mechanizmushoz való). Az abasstreppas féle mod pakk jelenleg még work in progress 1.23 alá, a pillanatnyilag letölthető verzió 1.22-es játékkal működik csak, a galimim félével viszont nincs tapasztalatom azt nem használom, ha jól értelmezem akkor részben képes működni 1.23-as játékkal.
Viszont az alap mod az 50keda féle kerék/gumi mod. Ezekhez mehet opcionális kiegészítő modként az előbb említett két mod.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.04.28. 09:46:35 -
Puhos #49042 Bocsi, de valamit nem jól számoltál. Egy kör az ugye 360 fok, a 900 fok az több mint 2 kör. -
A jatekban a kabinban lathato kormany 1 es 1/4 fordulatot tud megtenni jobbra is es balra is (ez 900 fok). A valodi kamionokon is ennyi? -
Tuningtrabi #49040 Helló!
A gumikhoz milyen módot használsz? /Ha nem gond a kérdés/
Eddig nem sikerült működő és reális gumikat találnom.
Köszi! -
DIESEL DOG #49039 
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.04.27. 22:17:05 -
Puhos #49038 Hali
Pedig a Promods oldalán az az elő fájl amit saját magadnak kell elkészítened, ellenkező esetben nem fog a játék működni. Lépj be újra és készítsd el, majd másold be a megfelelő helyre. -
aurél64 #49037 Helló!
Segítséget szeretnék kérni Feltettem a Promods mapot és nem indul el a játék a def fáljt hiányolja és valóban nem jelenik meg a játékban a módok hozzáadásánál sem pedig a játék mód mappájába bele tettem. a segítséget előre is köszönöm! -
Nálam valamelyik játék azt csinálta, hogy ha steames parancsikonnal indítottam el akkor nem volt kép, ha az exe-ről csinált parancsikonnal, akkor meg simán ment a felvétel. Próbáld ki, hátha itt is bejön. -
Carl Davies #49035 Legegyszerűbb, próbáld meg mással felvenni. Action, OBS -
Grrrrrrr #49034 Hali. Korábban felvetettem azt a problémám, hogy sem a fraps, sem a bandicam nem hajlandó az ETS2-ről képet, csak hangot venni, minden más játékból tökéletesen működik mindkettő. Nem jött rá megoldási javaslat. Nem adtam fel, további kísérleteket végeztem. A probléma még mindig fent áll, viszont finomítani tudom a helyzetet, hátha így lesz rá valakinek ötlete.
A számítógép 2 felhasználói fiókra van osztva. Egy rendszergazdai jogosultságúra, ez az enyém. Itt lehet bármilyen programot feltenni. Itt játszok én. Van egy sima jelszó nélküli fiók, ott csak használni lehet a programokat. A sima fiókról is elérhető a játék, de csak steamen keresztül, mert itt nincs parancsikon az asztalon. Az adott játékporfil mindig arról a fiókról érhető el, amelyiken létre lett hozva. Így az én rendszergazdai fiókon lévő profilom nem érhető el a sima fiókról.
Viszont itt jön az érdekesség, ha a sima fiókon készítek egy profilt, és azon próbálom ki, akkor felveszi a képet. A rendszergazdai fiókon pedig nem. Ez számomra végkép érthetetlen, hiszen a sima fiókon nem lehet fent semmi olyan, ami a rendszergazdain nincs. Gondolok itt pl. a kodekekre. Mégis, a sima fiókon jó a felvétel a rendszergazdain meg nem. Nem értem...
Nem szeretném újra kezdeni a sima fiókon, hiszen már van 2 emberem, aki nekem dolgozik. Meg mi a biztosíték, hogy egyszer csak nem romlik el azon is? Valahogy rá kellene jönni a probléma okára. Előre is köszönöm, ha valakinek van rá ötlete, vagy esetleg tudja a probléma okát. -
Lassan 100.000km...így kötelező szerviz...
-
Szia mindenki!
Tandem MAN-emhez nem találok melót. Van erre valami mód, hogy csak tandem pótok legyenek, vagy valami hasonló?
Előre köszi. -
Köszi!
Közben megtaláltam ezt a metódust, de rá kellett jönnöm hogy nem kell hűtős pót :D
Szépet nem találtam, ami jó az 1.23-hoz.. Meg amúgy is, ha kikapcsolom a mostani pótkocsi modját, akkor kifagy a játék, hiába nincs felakasztva, vagy cargo a közelembe.. Na mindegy :D -
Soram #49030 Oké, köszi! -
DIESEL DOG #49029 Én úgy tudom hogy nincs. Az adott mapon lévő akár összes garázst megtudod venni. Csak a felvehető sofőrök száma van korlátozva.
#papi08: Szükséged lesz a def/cargo mappára a játék főkönyvtárából. Ha az meg van akkor lehet átírni egyesével az összeset a kívánt pótkocsira. Az adott rakomány súlyát is betudod vele állítani ha mást szeretnél. Jó sok van, elég hosszú idő átpöcsölni az összeset. :D -
Soram #49028 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a megvehető garázsok száma korlátozva van-e? -
Köszi! :)
Azt esetleg tudja valaki, hogy egy utólag berakott pótkocsi fájljaiban mit kell megpiszkálni ahhoz, hogy minden gyárit lecseréljen?
Köszi! -
Probald ki ezt a forgalom MOD-ot: AI Traffic Mod 5.0 by D.B Creation -
Hallottam egy interjuban hogy a SCS nem zarja ki azt a lehetoseget hogy idovel a Google Earth fotogrammetriai adatadi alapjan fogja kesziteni a terkepeit. Persze ez meg eleg tavoli terv, egyenlore csak egy otlet, lehetoseg. De mindenkeppen szeretnek megtartani a roviditett utakat, igy kivagnanak egyhangubb utszakaszokat.
-
cxaxoxc #49024 Szerintem ez a mod kielégíti az izgalmakra való vágyakozásod. Elég agresszív benne a forgalom (nem tartanak megfelelő követési távolságot, olykor nem adják meg az elsőbbséget, előzés után nagyon hamar visszasorolnak eléd, stb...), viszont megdobja a mennyiségét is, amitől elég gépigényes lesz. Egy próbát megér azért, hátha még elfogadhatóan fut a gépeden. Nekem ami nem tetszik benne annyira, hogy sokszor a körforgalmaknál egyszerűen bedugul a forgalom és se ki, se be nem lehet mozdulni, valamint nagyon gyakran rámhúzza az AI előzés közben a kormányt, ami miatt sokszor el sem lehet kerülni a balesetet... Egyébként ha valaki tud ajánlani olyan modot, amelytől nagyobb lesz a forgalom (akár még hasonlóan agresszív is, mint az általam linkeltben), de nem olyan mértékben, hogy folytonosak legyenek a dugók és az fps is megmaradjon élvezhető határokon belül azt nagyon szívesen fogadnám. 
Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2016.04.24. 00:53:19 -
ToMy_ #49023 Ilyenkor az van, hogy a steam-en belül az ETS2-re jobb klikk, tulajdonságok, béták, és ott kiválasztod azt a verziót, amivel még mentek a térképeid, és azzal játszol, amíg nem jön ki patch a térképeidhez.
Így visszabutítod a korábbi verzióra az ETS2-t. -
motown #49022 sziasztok .Azt szeretnem kerdezni,hogy a kormany beallitasokat,valahogy ki lehet e menteni .Hol talalhato meg a beallitas? -
Valaki esetleg tud olyan modról, hogy az AI agresszívabb legyen? Mazochistán hangzik, de épp az előbb kellett egy irgalmatlan satu+elrántás kombót nyomni mert kifordult elém, és tetszett hogy végre történt valami :D -
Axtros #49020 Mert a térképek - amelyekkel próbálkozol - nem kompatibilisek az új - illetve a korábbi - főverzióval. Sajnos ez most egy ilyen konflikt, a térképeket valamikor hozzáigazítják az új verzióhoz, majdcsak kijönnek az új update-ek. Ezért nem szabad addig a főverziót frissíteni - a steam esetén is le kell tiltani az automatikust - ameddig a térképeknek nem jelenik meg az új kiadása. -
Grrrrrrr #49019 Sziasztok. Olyan gondom van egy ideje, hogy sem a fraps, sem a bandicam nem hajlandó felvenni a játékból. Bárhonnan máshonnan felvesznek, csak az ets2-ből nem. ETS2-ből csak a hangot veszik fel. Próbáltam már a játék letörlését, újra rakását, de semmi. nem tudom mi romlott el. -
Valaki árulja már el nekem hogy mi a kénköves ménykűtöl nem fut egy szájbavert térkép se a gépemen!? Mióta frissítettem 1.21-ről semmilyen térkép bővítménnyel nem hajlandó elindulni a program. Se az 1.22 se az 1.23-as verzió. A hócipőm van már tele vele. Már minden varriációt próbáltam és csak az alap térkép hajlandó működni. -
Soram #49017 Köszi, akkor ezért! -
Köszi.
-
Sima regisztráció! -
Sziasztok! A Promods térkép fizetős vagy csak egy sima regisztráció kell hozzá? -
Szia! A multi miatt van, "ott máshogy telik az idő" . Gondolom vannak sofőrjeid is, ők már "kifejlődtek" és a legmagasabb kategóriában lesznek. -
Soram #49012 Sziasztok! Friss játékos vagyok, nincs 2 hete, hogy játszom a játékkal és eddig nagyon leköt:) Munka miatt 2 napon nem játszottam, tegnap este beléptem és tapasztaltam, hogy a számlámon 25 millió euró volt. ( sajnos csak itt és nem az igazin). Pedig eredetileg 10.000 euró között volt rajta. Más is járt így, vagy ez bug? Eredeti a játék, kipróbálás szinten beléptem már multiba is. -
bajusza #49011 Gyonyoru! -
DIESEL DOG #49010 
#akos25: szép technika!
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.04.21. 22:19:05 -
peti79 #49009 Ne haragudj, félreértettelek. A rajongásom valóban töretlen, nem tudom megunni ezt a programot (meg még a DiRT Rallyt, de az egy teljesen más kategória). :) -
Axtros #49008 Így kell ezt! :) -
hangacsi #49007 +1 -
Axtros #49006 A program fejlesztése nem állt meg, nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy az érdeklődés kezd alábbhagyni. Én is tudom, hogy milyen fejlesztések lesznek - vagy terveznek - és ezzel nincs is semmi baj, csak hát ez akkor lesz érdemi, ha van rá kereslet. De reméljük a legjobbakat. Ha te, meg én játszunk vele és rajongunk, akkor már ketten vagyunk! :) -
peti79 #49005 Nem szeretnék késhegyre menő vitát generálni, de azért még fejlesztgetik a programot. Jön a francia DLC felturbózott grafikával, új közlekedési csomópontokkal, stb, stb. Lehetne még ezt tovább fokozni még több országokkal, az újabb kamionokkal (pl. Renault). Lenne még ebben fejlesztési lehetőség, és szerintem kereslet is lenne rá. Csak kérdés, hogy az ATS-el milyen arányban osztódik a fejlesztés. Én remélem, hogy a "lecsengés" még később jön.