52664
-
#48976 Sziasztok, Frissítettem a játékot 1.22.2.4-re (nem steamen:) Ez előtt teljesen jól működött, most viszont a főmenübe mikor belépek felvillan a manü, aztán eltűnik minden, csak a háttér marad meg illetve a kurzor lefagyva, menü zenéje meg hallható.
Valami ötlet esetleg?
thx -
Carl Davies #48975 Azt simán lehet, hogy egy város a célállomás. -
Zsolt7411 #48974 Az áru mindegy lenne,az bőven elég lenne ha a célállomás ugyan az lenne.Köszi a választ meg a segítséget. -
#48973 Talán, nem tudom. Lényegében single-ben is felvehetitek külön a fuvarokat, és multiban leszállítani, és itt kereshettek olyat mindketten a saját játékotokban ami ugyanonnan, ugyanoda visz. Vagy csak a célállomás ugyanaz, és valahol összefuttok ahonnan együtt mentek tovább. Vagy ha nem számít a tényleges árú leszállítás, egyikőtök simán csak oda rakja a GPS célpontot ahova a másik tart. -
Zsolt7411 #48972 Sziasztok.Multiban be lehet állitani azt hogy két ember ugyan azokat a fuvarokat kapja és konvojba menjenek egy helyre? -
kamionosjoe #48971 Gameplay versus Valóság. (st22lacika) Előbb találtam.
-
Andrew77 #48970 Annyiban módosítom, hogy a rus map és a baltic map megy. Csak a TSM 6.2 map nem megy. Kapásból kivág a játékból. -
Andrew77 #48969 Sziasztok
Frissítettem 1.23 beta-ra. Nem fogadja el a TSM 6.2-es térképet. A going east és a skandinávia dlc rajta van. Csak én bénázok, vagy kukázhatom az összes mod térképet? Esetleg valami más full térkép megy az 1.23-on? A rus mapot és a balticot már meg sem próbáltam.
Előre is köszi. -
BigdaweM12 #48968 hello mindenki. megy a játékban valaki mercedes sprinterrel? nagyon sokat találtam ami külsőre tetszene de az interior mindegyikben nagyon összecsapott.. esetleg valaki megy olyannal amiben elfogadható vagy olyan minőségű mint pl az új actrosnak? -
#48967 Nem ismerem, de azt hiszem ez a City Car Driving megfelelhetne neked. -
Axtros #48966 Buszos kiegészítők vannak, meg néhány kisteherautó, de konkrétan személyszállítására nincs lehetőség. Arra ott van a Bus Simulator. :) -
totya4 #48965 Hellósztok, tudom hogy ez kamionos játék, de nincs ehhez olyan mod, amivel mondjuk személykocsival lehet menni, és mondjuk utasokat szállítani? :) -
Rodman6 #48964 A Brutal Environment-et miért nem lehet letölteni? Mindenhol azt írja hogy törölve van. Vagy valaki tud modokat amivel elég pofássá lehetne tenni a játékot?
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2016.04.05. 01:07:31 -
-
#48962 Régen jártam erre :D
by Ákos , on Flickr
Diesel: Csinos -
#48961 Ha sietni kell a fuvarral...
-
#48960 A menuban az kontroller legyen kormanyra kapcsolva, ne gamepadra. Nekem egyszer veletlenul atkapcsolt valamitol, ugy nagyon fura volt a kormany reakcioja.
-
#48959 milyen kormány? a lehető leges leggyagyibb. :D -
#48958 Ja,900..vagy 700 fok kellene neki,nem tudom milyen kormányod van.A setupjában állítsd át ha engedi.A mostani beállításod versenypályákra jó,minél keskenyebb az út szélessége annál nagyobbra kell állítani a fokot,így nem mész le az útról.
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.04.03. 19:48:03 -
Carl Davies #48957 Hát gondolom ilyen 90°-ot fordul a kormányod (irányonként). Azzal nem is lesz jó. Még a kontroller is jobb annál. -
#48956 kipróbáltm akormányt, hát érdekes, nem igazán jön be, bár pont sötét van. kicsiket jó vele kormányozni, kis sebességnél a telepen.
de amint 50 felé megyek az úton, mindig át megyek a szembe jövö sávba :D -
#48955 Szia!
Billentyűzeten sosem fogod tudni jól beállítani ezeket,a gomb lenyomásakor (pl.gáznál) fullra felpörög a motor.Kormánynál értelemszerűen finoman tudod adagolni a gázt és a fékerőt is,setup-ban meg finomíthatod az erőket.Ezért mod-sem kell hozzá.Szimulátornál nem ildomos billentyűzettel használni,akkor inkább használj kontrollert az egy fokkal elfogadhatóbb. -
#48954 a magyar pályás modhoz ki milyen modokat használ még? még billentyüzeten játszom (otthon van kormány, meg joy) és rossz hogy néha a fék vagy gyenge vagy erős, meg a gáz adás is elég fura, a kanyarodást is szokni kell legalább is a magyar szük utakhoz képest :D hátha van valami jó mod még hozzá. -
Puhos #48953 Litván-Izland fuvar. Indulás:
-
#48952 Igen, de a dobozost is be tudod regisztrálni steam-en. -
Futur #48951 Sziasztok! Multizni kizárólag Streamről letöltött verzióval lehet? (Nekem eredeti, dobozos ETS2-m van.) -
gyo76zo #48950 1-1 kartya volt a dobozokba, 110 lei (7750 ft) nem volt draga az alapjatek,Going East , Skandinavia DLC es meg egy par paint job.Sikeresen aktivaltam telepitettem. -
James33 #48949 köszönöm.
-
PetiM44 #48948 C:/Felhasználók/felhasználóneved/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/profiles könyvtárban vannak a profiljaid/mentéseid, ezt kell átmásolni. -
James33 #48947 Üdv mindenkinek.
A problémámmal kapcsolatban több oldalt átolvasva sem találtam megoldást,ezért kérnék tőletek segítséget.
Már 3-szor kezdtem az elejétől a játékot (ets2 legendary edition steames.)mert a windows újra telepítésénél mindig lenullázza a játék állásomat.
Hiába telepítem újra a steam-et,az csak az alap játékot tölti be. A kérdésem az lenne,hogy pontosan melyik mappát kell kimásolnom,hogy az újra telepítésnél megmaradjon a megtett út,színt pénz,stb? A válaszokat előre is köszönöm. -
gyo76zo #48946 Köszönöm.Valaki próbálta a Linuxos verziot ,ott is ugyanugy jönnek a frissitesek a játékra ,es a modok is működnek ?.Linuxon Wine-vel jatszotam az ETS 2-tot de nem olyan jo ugy. -
#48945 Ezt nem tudom, hány kódot kapsz, de mindent beaktiválod steam-en, utána nem is kell törődnöd vele. Steam fiókodhoz lesz kötve, onnantól csak a steam fiókod adatait kell megjegyezned. Ha új gépre akarod felrakni, szimplán felrakod rá steam-et, bejelentkezel, és már töltheted is le játékot.
És igen, amit rendeltél tartalmazza ezeket, meg pár paint job-ot is. -
gyo76zo #48944 Köszönöm. Ezt rendeltem ,Euro Truck Simulator 2 Special Edition ez tartalmaza Magyarorszagot (Irany kelet ,DLC-t)? + euro truck simulator 2 scandinavia dlc-t is megrendeltem.Ahany dlc van anyi kodot kapok a dobozban?
Utoljára szerkesztette: gyo76zo, 2016.03.29. 19:17:08 -
szaboz80 #48943 Kapsz egy kódot, az regisztrálod és utána lejön a game. Ha gépet cserélsz, csat Steam-en keresztül letöltöd... -
gyo76zo #48942 Sziasztok. Megrendeltem az ETS 2 -t dobozost. Steam-on van regisztraciom,onnan kel letolteni vagy az ETS hivatalos odalrol ?. Ha gepet cserelek vagy fejlesztem a mostanit ,ujra fogom tudni rakni es aktivalni a jatekot ? -
Lacika1992 #48941 Nekem egyébként totál nem működik a workshop.
Hiába feliratkozok semmi, meg van hogy órák múlva írja ki, hogy letöltötte de akkor sincs semmi.... -
DIESEL DOG #48940 Buricskázzunk! :D
-
Lacika1992 #48939 Nem kérdeztem semmit már lentebb elolvastam. -
Puhos #48938 Ne légy már ennyire lusta, egy kicsit görgess lejjebb az oldalon -
Lacika1992 #48937 Valaki írja már le, hogy kell 1.23-ra frissíteni.