A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #49001 Nekem is az a technikám, hogy nem frissítek. Legalábbis addig, ameddig nem jön ki egy új update a TSM-hez. A RusMap-et egyébként - tapasztalataim szerint - azért lehet frissíteni, az elmegy a régebbi TSM-el, illetve a régebbi ETS verzióval.
Egyébként nem kitolásból csinálják így, hanem egyszerűen az SCS nem vesz (vehet) figyelembe egy harmadik féltől származó addont. Ő fejleszti a programot, és ha egy-egy addon nem kompatibilis egy újabb verzióval, akkor annak update-elése és kompatibilis megvalósítása az addon szállítójának a felelőssége. De sajnos a TSM - szerintem - haldoklik.
Az SCS-ben sem nagyon tudják, hogy pontosan merre haladjanak. Kiadták az ATS-t, de szerintem közel sem durrant akkorát, mint amekkorát vártak, és hát nem is lett olyan nagy szám. Valahogy azt látom, hogy - közel három év után kezd a program lecsengeni, újat pedig itt nem nagyon lehet alkotni, szóval egy - esetleges - ETS 3-al sem nagyon tudnának már többet adni.
De majd meglátjuk, hogy mi lesz. Az update-eket pedig figyelni kell, és csak akkor kell frissíteni, ha az általad használt addon-nak kijön az új verzióval kompatibilis verziója.