banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DIESEL DOG #48917
    Részében teljesen egyedi grafika/időjárás modot. (Na jó azért a végeredményhez hozzájárul a PS is :D)

Az ATS-ből lett átemelve a komplett skybox és lett kombinálva az ETS2 skyboxával. Aztán hozzáadtam az SGate által gondozott időjárás és fény/grafika modot (amibe szintén kicsit belepiszkáltam) továbbá ezt kombináltam a saját egyedi HDR beállításaimmal. Kapott továbbá átdolgozott/javított növényzet (fák, füvek, stb.) textúrákat is. Hozzádobtam az abasstreppas féle flare pack-et is, amibe minimálisan belenyúltam fokozva ezzel a realisztikus vizuális élményt. A realisztikus eső és eső hangok mod nIGhT-SoN munkája, ehhez nem nyúltam hozzá mert úgy jó ahogy van. Belepiszkáltam az env_data.sii fájlba is kicsit módosítva ezzel a lámpák fel és lekapcsolásának idejét valamint a napnyugta/napkelte idejét is (inkább késő nyári időjárást szimulál, a day_in_year 240-es értéket kapott).

Azt hiszem mindent leírtam róla. 1.19.x verziótól felfele kompatibilis az alapjátékkal is, de én a Hungary mapon használom /tulajdonképpen ahhoz is lett minden beállítva/ 1.22-es verziójú játékkal, ám szerintem 1.23 bétával is megyen mivel tudtommal az SCS nem nyúlt az általam beállított elemekhez. ProMods mappal gőzöm sincs hogy megyen-e mivel azzal nem próbáltam. Gyári alap mappal és Hun map legújabb verziójával tökéletesen fut, a game_log.txt error és warning mentes, viszont minimálisan megnöveli az erőforrás igényt.
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.03.24. 14:46:49