banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TYÜTYI2006
    Köszönöm. Sajnos nincsen másom. Igaz van 1 régi joystickom, de azt 1 részt még hangkártyára kellett kötni, tehát kizárt a használata maibb gépen, továbbá, teljesen rossz már (az még karos). Aztán van még 2 db a 360-hoz, de vezeték nélküliek, tehát pc-n nem jó így. Én nem a numpad gombbal váltok, hanem a speedlinkkel próbáltam beállítani. A numpadon is funkciók vannak ugyanis. Működne a speedlinken is, bár az xpadder nélkül, csak a bal analóg tud váltani, illetve a többi gomb is. A bal analóg csak 4 fokozat a 6+R-ből, max4 + R, vagy 5. Most xpadderrel úgy lenne beállítva, hogy a bal analóggal, előre 1-es (num 7), hátra 2-es (num 1), balra 3-mas (num 8), jobbra 4-es (num 2), lenyomva pedig másik sorba vált (num /). A jobb analógnál előre 5-ös (num 9), hátra 6-os (num 3), jobbra R (num 0), lenyomva a másik sorkapcsoló (num *). bár a sorkapcsolókról lehet kiveszem a billentyűzet beállítást, + az R-ről is. A váltó, tartomány szerinti felezőre van állítva. A num 1, 2, 3-ra nincsen csak funkció állítva, a többivel nézelődik, fordul. Az biztos, hogy a speedlinken, a kuplung nem állt kézre sehogyan sem, a váltás miatt, max úgy ha a 2 kezem használtam rá. Azt az üresbe kiugrást én is tapasztaltam, lehet hogy a nem valós h váltó miatt történik. Kuplung nélkül, meg sebességben sem marad, automatikus kuplung beállítással sem.
    Utoljára szerkesztette: TYÜTYI2006, 2016.03.17. 21:18:36