banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TYÜTYI2006
    Sziasztok!
    Túl széles, túl magas, túl súlyos, illetve dupla pótkocsis módokat tudtok e ajánlani (oversize módot már sikerült betenni). A double trailerre nem találtam a 2 módos oldalon, de láttam róla multis videót, nem multira kellene. Valamint rendes téli mapot, ahol csúszik is, van is rendesen hó is az utakon. Van téliből Complete Winter Mod 2.5.2, illetve az új frosty mód. De simán 140-nel is mehetek stb., az úton még hóval nemigazán találkoztam, csak mellette, bár még csak pár fuvart mentem vele, különböző helyeken. Az út színe más az tény. Igaz csúsztam már meg többször, de arról a gigaliner mód tehet, ami földúton, már 25 körül megcsúszott kanyarodás miatt, betonúton meg kb 70 körüli sebességtől talán. Illetve van realistic physics módom is. Térkép módokat is találtam. Amik még érdekelnének, reálisabb vezethetőségre ha van valami mód, és hasonlók, ködlámpás módnak is örülnék. Az ets 2.lt, illetve ets2mods.com oldalon keresgélek, de angolul nem tanultam. Illetve pl az lt-s oldalon, 179 oldal ha jól rémlik a trailer mód, 32-őt már átnézve nem láttam a képeken sem túl széles (pedig ilyenről már hallottam hogy van, de a nevét nem tudom), sem túl magas fuvart.