banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • atiwrc
    A retardernek tényleg, nincs kapcsolója, mondhatni az első erősítésre már érezni a hatását. Ha be van kapcsolva és nyomod a gázt, oldat figyelmeztet is hogy be van kapcsolva a retarder.

DE ami FONTOS!

A retarder, csak olyan kamionban fog müködni, amiben olyan váltó van, ezt a vásárláskor látod a kamionkereskedőnél.
    A felhúzható tengelyek szintén csak ebben az esetben fognak működni, ha olyan van a kamionba.

Diesel Dog! Köszi a válaszokat! Akkor végülis jól gondoltam hogy tök feleslegesen van benne a motorfék gomb. Mert ha jól értem(kb nekem is ez a tapasztalatom) a jatékba a motorfék és a kipufogó fék ugyan az, talán annyi a különbség, bár erre nem emlékszem hogy az előzőt(motorfék gombja) nyomva kell tartani hogy működjön a másikat (kipufogó fék gombja) ki be lehet kapcsolni.
    (A GTS-ben egyébként sokszor csak felgyorsultam kb 100-ra benyomtam a tempomat-ot és utánna csak a motorfékkel fékeztem le, majd azt felengedve(/ vagy kikapcsolva már nem rémlik) gyorsultam, de itt a rendes fékhez képest iszonyat gyengének érzem ezen fékek hatását.)