52664
-
szaboz80 #48736 Aradra még nem mentem be, és Temesvárra sem... -
noelets #48735 Arról lehet tudni valamit, hogy mikor lesz valami javítás a promods-hoz? Nekem Arad belterületén, illetve Temesvárra beérve kifagy a játék mindig. Nálad nem? -
szaboz80 #48734 Ilyen jellegű javításokat nem használok. Játék folyamán nekem egy német rádió stream-je megy és bőven elég :) MODként a mapot használom, három pótcsomaggal (angol nyelvű) és egy vonót. Így ez bőven elég. 43. szinten vagyok, de a térkép ~36 %-t ismerem még csak... :) -
#48733 Hat ez igaz :) En a fuvarkinalatok leirasara gondoltam, az esetleges uj menuelemekre stb. De ha barmikor bele lehet iktatni a folyamatban levo jatekba a MOD terkepet akkor azt hiszem egyenlore boven elleszek az alapjatek terkepevel. Nemreg kezdtem, meg nyugaton nem is jartam.
De ha tudnal adni tippeket valami egyeb MOD-okra azt megkoszonnem. Nem bovitesekre gondolok (terkepek, uj kocsik stb.), inkabb javitasokra. Olyanokra mint peldaul az altalam hasznalt eddig egyetlen mod, a "Sound Fixes Pack [12.1] (for v1.22)". Tenyleg eszreveheto a javulas hanghatasok teren!
Szoval ilyen altalanos MOD-okat szivesen hasznalnak, peldaul ha lenne valami bevalt idojaras tuning, vagy esetleg grafikai stb.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.16. 08:56:20 -
szaboz80 #48732 Én pont fordítva váltottam... Nekem a TSM nagyon egysíkú, unalmas volt... :)
@Aborg: nem piszkálnak bele és mindkettő említett mapot lehet új profil nélkül használni. Milyen magyar fordítás kell? Madrid minden nyelven Madrid, de említhettem volna más várost is... :) -
#48731 Ezek a MODok nemhivatalos kiegeszitok? Ha egy folyamatban levo jatekos profilnal aktivalom nem csinalnak galibat? Vagy jobb uj profillal kezdeni? Es szinten tartalmaznak magyar forditast? -
noelets #48730 Arra jártam, de csak egyszer, nem ugrott be, hogy ilyen király... :) Én most váltottam a Promods-ról, TSM-re mert idegesített a sok bug... -
szaboz80 #48729 Promods 2.0 Írország északi oldala... -
noelets #48728 WoW! Ez milyen mod, vagy "helyileg" hol van? :) -
szaboz80 #48727 Gondoltam dobok egy képet a havas kalandról. Két kanyarral arrébb elakadtam és 1,5 óra volt ~300 m :)
-
fcbarcelona1 #48726 El tudnátok küldeni nekem a magyar map linkjét ami működik rendesen 1.22 alatt -
fcbarcelona1 #48725 Nekem nem volt semmi mod benne de csináltam egy új profilt és megoldotta a gondot -
#48724 Sziasztok! Használja valaki az AETR plugin-t? Ha igen, akkor hogy az ördögbe bírjam működésre? Bemásoltam mindent a helyére, betöltéskor a fenti listában pirosan megjelenik, hogy "failed to load telemetry_tac_x64.dll" és utána: 00007. Ilyenkor mi van? -
brutusz1 #48723 Nekem no police mod csinálta ezt. -
#48722 Aludjatok egyet, Ez szokott segíteni.. De beletett mod is okozhatja.. Ha úgy sem és még nem vagytok nagyon fejlettek csinálj új profilt aztán kezd elölről.. -
fcbarcelona1 #48721 Tegnap előtt vettem meg steam-en és játszottam valamennyit vele és már nem voltak fuvarok másnap. -
mgyuszi72 #48720 Sziasztok!
Ez engem is érdekelne./Mármint,hogy hova tűnnek a fuvarok/ -
fcbarcelona1 #48719 Sziasztok!
Valamiért eltűntek a fuvarok, mi lehet a gond? -
#48718 Meg valami: a Euro Truck Simulator 2 v1.22.2.4s -re erdemes felrakni a "Improved Weather Reload r5.5.5" -MOD-ot? -
#48717 Udv!
Nincs arra valami MOD hogy a szembejovo kamionoknak legyen hangja mikor elzugunk egymas mellett?
Es bocsi a kerdesert: hogy kell MOD-okat telepiteni?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.11. 19:39:04 -
Bukephalos #48716 köszi BlueMaster, így már jobb! -
#48715 Tedd magas prioritásba a mod managerben! -
atiwrc #48714 Én is bejártam már nagyjából az egész területet, bár biztos vannak még utcák amerre nem mentem.
Kamion kereskedőt találtam vagy 8-10-et már, de munkaközvetítőt csak kettőt. Tatabányán és Székesfehérváron nézelődj ;)
-
Bukephalos #48713 köszönöm, akkor még szöszölök vele, mert némán húznak el mellettem a kocsik -
#48712 Magát a modellt akartam letölteni, hogy tudjam szerkeszteni. Ezek csak skinnek..
De megoldottam Cs.Krisztián barátommal :)
-
#48711 Miért akarsz konvertálni mikor le is töltheted?
[URL=http://www.modsats.com/tag/peterbilt-579/][/URL] -
Pofozos #48710 45-ös pihenő
-
#48709 A Sound Fixes Pack v 12.1-ben jók az AI hangjai. Külöféle hangjai vannak a kamionoknak, buszoknak. (turbó hang, váltó) -
#48708 ETS2 kamiont mennyire nehéz átkonvertálni ATS-be?
Van egy 579-s Peterbiltem, de nem tudom áttenni ATS-be..
-
#48707 Hungary map-nél van munkaerőközvetítő, ahol sofőröket tudok felvenni? Eddig valahogy nagyon elkerültem ... -
atiwrc #48706 Köszönöm!
Tokéletesen működik ;).
Eljutottam Oroszországba pár fuvar erejéig, képek és sztori majd később.
Egyébkét azt hiszem két féle orosz map is van melyik a jobb? (A russian open spaces nevűt szedtem le.) -
Bukephalos #48705 Tudnátok ajánlani egy jól működő AI Sound mod-t?
Próbáltam a Brutal Environment External Sound-ját és a Sound Fixes Pack 12 -es mod-t is. Mindegyiknél remekül hangzik a tankolás, a kapcsolók kattogása, a szél zúgása a fülkében, de a forgalomból semmi zörej. Pedig ez utóbbi lenne a lényeg, a többi csak másodlagos.
Előre is köszönöm! -
hangacsi #48704 Vedd meg. :) -
Kiscsavo00 #48703 Helló
Nc ore - ről töltöttem le de máshonnan is letöltöttem de ugyan az a helyzet.
-
Bukephalos #48702 Szia!
Steamet elindítod
játék nevén jobb klikk, tulajdonságok
Általános fül, indítási opciók beállítása
-homedir "meghajto nev\konyvtarnev\konyvtarnev stb" pl.: -homedir "d:\ets2"
ha a kezdő videot is szeretnéd kilőni: -nointro (előző elé, után tökmindegy, csak szóközt hagyjál) -
Carl Davies #48701 Ncore-ról vagy piratebay-ról, esetleg máshonnan töltötted le? Vagy Steam-en megvetted? -
atiwrc #48700 Valaki nemrégiben említette, azt hiszem itt vagy a GTS topicban, hogy át lehet hivatkozni az új pályák(mapok) helyét.
Valaki le tudná írni, hogy lehet ezt megoldani? A Dokumentumok mappában, pontosabban a C-n sosincs annyi üres helyem, hogy 1-1 új pályát kipróbáljak, vagy megfelelő mennyiségű zenét berakjak. Át lehet valahogy hivatkozni ezeket a mappákat máshova? -
Kiscsavo00 #48699 Nem tudom
-
Puhos #48698 És ezek szerint nem tudod, hogy a játékod eredeti-e vagy nem? LOL -
Kiscsavo00 #48697 Még nem is játszottam vele nem tudok profilt készíteni és ki is lép