banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bekojocoka
    Halihó! Látom itt igazi profik vannak, ezért bátorkodom feltenni pár kérdést a MODOLT tartalommal kapcsolatban:

-Előfordult már veletek, hogy a kamionok a közlekedésből eltűntek?
    -Ennek lehet köze a modolt tartalmú kamionokhoz?
    -Ha teszek be mod-ot pl egy Amerikai típusú kamiont ami a játékban lévőt cseréli, megtörténhet ez az eset /eltűnnek a kamionok a közlekedésből/ vagy mindenképp megtörténik, nem lehet ellene tenni semmit?
    -Ha modolt kamiont teszek be, miért csökken általánosságban a kamionok Le/t értéke /kisebb lesz tapasztalatom szerint az összesnek a végsebessége/
    -Nálatok is csökken a végsebesség ha modolt tartalmú kamiont teszel be? PL: csak a 855 Le Peterbit 389-esem éri éppen a 140 km/h /Német Auto pálya, van bele 830 Le-s motor is azzal már csak 130km/h-ra képes. A régi alap Volvom 700Le-s motorral is 150 km/h-vall ment./

Na és akkor egy komolyabb kérdés amire már szakik is kellenek:
    -Hogyan lehet egy XYZ.scs Kamion motor hangját cserélni??? A 855Le-s motor a Cat C15 Sound-dal ANNYIRA Sípol hogy belefájdul a fejem, mikor eléri a 12 ezredik fokozatot élni nem lehet a gép előtt, nem hogy még vezetni. De így akár még 140-150 is megy és szeretem előzgetni a tetves autósokat, a kisebb motornak szép hangja van de azzal csiga vagyok /max130/ és folyton nekem jönnek a kocsik.
    CAT C15 Sound

Amerikai tipusú Kamionokkal játszok ez a Peterbit az egyik kedvencem.

Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is ;)