Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szép gépsasok srácok! <#eljen>#eljen>
Nincs mit, jó játékot és várjuk a képeket is <#kacsint>#kacsint>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Köszönöm még egyszer azért!
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
van hozzá fix, keress rá a neten
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
A mappa csak azért kell, hogy később, mikor újratetted vissza tudd rakni és ne vesszenek el a mentéseid. Én is nemrég raktam újra a gépem, nálam bevált <#kacsint>#kacsint>
#47512: Nézd meg a dokumentumokban az ets 2 mappában a game.log fájlt. Tekerj az aljára és nézd meg milyen hibaüzenettel dob ki. Lehet a térkép is baja sőt akármi. Vagy próbáld meg először módok nélkül aztán egyesével tedd be őket. Amelyiknél kidob azzal van a hiba.
1.18as cuccok voltak leszedve tsm map, scania stb erre most itt az 1.19 es allandoan crashel a game amikor toltene be a mapot..
a regi TSM amugy mukodik a mostani patchel?
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.08.16. 20:47:19
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem sorolom, úgyhogy: Mindenki<#eljen>#eljen>
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
De engedd el ezt a témát nincs értelme folytatni, tedd továbbra is a képeid, mi meg nézzük őket! <#hehe>#hehe>
Te kitettél egy képet, én ránéztem és mondtam róla egy, azaz egy véleményt! Azon az látszik amit leírtam, hogy műanyag a kinézete kívül AO-nak se híre se hamva, nem szép, nah!
Majd ha szebbre megcsinálod, hidd el dicsérni fogom úgy mint magát a modellt ami nem a tied, de szép darab elismerem!
Szívesen skineznék ilyen Volvot én is, egyszer csak lesz majd publikus egy ilyen autó valaki mástól! ;-)
Czuki még alakul még jobb lessz :)
Xmute hallod mutass már valamit kérlek nagyon kíváncsi lennék a te élethűbb autódra :) és ha már ilyen okos vagy láthatnád, hogy az interior már aozva van és kívülröl is le lessz hidd el :) ja és a kaszni UV mappingelve van. Dehát okos gyerek vegy te, tudsz jobbat
by Ákos Czukovács, on Flickr
Wabidriver: Szép szép, csak picit tényleg lehetnének a matok valósághűbbek, ez így picit fénytelen. De amúgy szép modell <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.08.16. 10:51:49
Meg se kérdezem, hogy publikus-e mert tuti nem az, bár lehetne még jobb is, egy igazi minőségi darab! <#ravasz1>#ravasz1>
Nulla mat, nulla textúra, nulla AO és gondolom UV Mapping-elve sincs a kaszni! Matt/műanyag, amolyan igazi ETS1/GTS kinézete van ETS2-ben!
Nagy kár érte! <#confused>#confused> <#shakehead>#shakehead>
Kicsit sok a Viatoll készülék :D
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Jó képek srácok, grat<#taps>#taps>
Tőlem is pár kép:
<#integet2>#integet2>
750 lovas spéci DAF vs 50 tonnás mozdony. Nem volt egyszerű menet...
Kettesben a sivatag közepén a zidegenekkel <#eplus2>#eplus2>
És végül pár friss mai: valahol Németországban
A menetidő maximális kihasználása <#taps>#taps>
@CzUKi: Ez a letisztult, egyszerű kék MPIV nagyon csinos. Annyira kezd megtetszeni, hogy talán következő autó lesz nálam is lassacskán <#eljen>#eljen>
És persze mindenkinek: Tetszetős vasak <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.14. 19:14:23
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.14. 19:15:15
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Na meg egy hajnalos, közeledős... :D

Kenworth T800-ast használtam,de ennek a minimális turbója is zavaró nekem egy picit. :)
ekepityu88: Ha meg szeretnéd venni a Skandi DLC-t (amit egyébként erősen kétlek), akkor inkább boltban vedd meg, 4 ezer forintba kerül, nem 18 euróba.

Rögtön le is töröltem,ahogy feltelepíti automatikusan.
Sajnos a probléma továbbra is fent áll.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
újratelepítettem a win7-et, felraktam a legfrissebb amd drivert, egyből teszteltem és megint belassult
akkor vettem észre hogy a raptr lassította a játékokat, kikapcsoltam a játékba való beépülését, azóta minden játék normáliasn megy
nem is kellett volna újratelepítenem a gépet :)
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Ui: írtam egy privátot.!
Más játékban nem jelentkezik. Ez az érdekes. Köszi a segítséget!
Tankolás
Amíg vártam a felrakóra elbeszélgettem a csajokkal <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.08.13. 13:16:30
Ha nem Steames vagy (ha az vagy akkor is meglehet).Na, szóval az ikonra jobb klikk és Tulajdonságok, majd Cél és ott a szöveg végére beírod ezt de azelőtt nyomsz egy Space-t és: -mmc_pool_size 400 nekem 400 van de te írj be 700-at 800-at ahány gigát akar használni a játék annyit írj be.Remélem segíteni fog, ez már itt a fórumon nekem és még kb 6 embernek segített.
Carl Én ajánlom neked hogy ne 150 GB-t particiózz a és abba rakj minden jót!Hanem mint nekem 56 Gb-s a C meghajtóm de abba csak a Win van benne.A másik particióm 900 valahány Giga abba aztán minden van, kb van 9 játékom összesen kb. 250 Gb és nekem nem lassul a rendszer, és használj vírusirtót mert a vírus szereti felhasználni a processzor erőforrását.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.08.13. 09:04:25

Nekem is lowon volt 19fps-em, múlt héten újratettem a gépet, most egész jó beállítások mellett van 25-35fps-em. (városban mondjuk leesik, ha nagy a forgalom)
(nincs valami jó gépem)
Köszi!

Hát gondoltam hozok én is egy képet.<#hamm>#hamm>
Szép gépek!.