banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • atiwrc
    Egy másik dolog ami már azóta zavar amióta a SCS játékokat modolják. Nehéz találni új kamiont. Új kamionon értem azt ami tényleg más széria.
    Eleve mivel más játékokhoz vagyok szokva a szó számomra azt jelenit egy kiegészitő csomag. Legalább 1 vagy több új 3d-s autó, új skinek, lehetőleg új menü és új intro videó. Az hogy valaki felrak néhány kiegészítő valamit a kamionra + belerak néhány lóerőt( így másabb a fizika) az számomra nem jelenti azt hogy az egy új kamion. Ahogy nézegetem felépítését a truck shop-nak szerintem megoldlható lenne, hogy amit 1-1 ember összeállít magának azt egy gyári felszereltség mellet egy egyéni felszereltség listából lehessen akár változtatni. Illetve, hogy annak egyes alkatrészeit( ha a készítő engedi) lehessen más kamionokra is felrakni, pl egy uj felnit...)

Csak hogy érthetőbb legyen számomra ezek ugyanazok a kamionok más kiépítéssel/felszereltséggel:
    http://trucksnewz.com/wp-content/uploads/2015/09/mercedes-actros-engine-YjIC.jpg

Különböző kamionok:

Ha ilyet keres az ember( és nem tudja a nevét fejből) elég sok lapot át kell lapoznia mire talál valami új kamiont...

(Miután ifát sehol sem találtam :)) Végül egy MAN-nek szavaztam bizalmat és egy F90-es raktam be amivel szeretném róni a magyar utakat.

Part 1/4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A következő képen éppen egy új man(igaz piros volt nem narancs) által húzott hasonló pótot előztem, mire felkapcsoltam az élsimitást és az éppen kikapcsolt HDR-t eltűnt a melletem lévő kamion :(

Sajnos magyar rendszám nem volt a kamionra, így egy szlovák rendszám került rá, az mifelénk úgyis divat....