banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • MineHeadHun
    Én a MHAPro mapot (2.0) használom a RusMap 1.4.9-cel meg a Romania map Alpha 0.2.1-gyel és tökéletesen fut. Sokkal nagyobb a terem amit bejárhatok kamionnal a játékba(bár csak ezt az élményt "virágbolt"-ban tudtam megszerezni, mert egyrészt a két kieg.-et elfelejtettem megvenni, mikor az új laptopot vettem magamnak a ballagásból(ált. isk.) összegyűjtött pénzből, bár a játék megvan mert a barátom karácsonyra kapott két kódot az osztálytársától az egyiket nekem adta), mert Oroszországot is be tudom járni, Ausztriában és Olaszországban több város van(az MHAPro map által), és Szlovéniába is tudok menni két városba, meg már Magyarországot is kezdi alakítgatni az MHAPro készítője, beteszi Veszprémet és Székesfehérvárt(a 8-as út ott E66 néven fog látszani mert ugye az Európai útvonal) meg Nagykanizsát a játékba.(Tudjuk, hogy van Frank007-nek a különálló Mo. pályája, de itt a sima Európa térképen igen ráférne egy kis ránc felvarrás hiába hogy kiadták a Skandi DLC-t, meg a Going East-et, de pl. Mo.-n elég nagy hiány van utakban és városokban... Meg pár ország sincsen benne, ez a nagy szívás.(Pl. Spanyolország vagy Mo. körüli összes ország...)
    Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.06.19. 20:46:24