A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #46712 Persze ahhoz tudni kellene összerakni is egy jó gépet mert nemelég csak találomra megvenni az alkatrészeket, de ehhez meg már nemárt pár évtizednyi tudás és gyakorlat a témában. Szóval kínlódjatok csak a vackaitokkal és beszéljétek be magatoknak a kiváló minőséget. A konzolosok dettó.
Amiről te beszélsz az körülbelül 8-10 éve még igaz is volt, de mára már eljutottunk odáig, hogy az AMD is rendelkezik annyi teljesítmény tartalékkal, ami az átlag játékosnak bőven elég. Ők nem vesznek észre valódi különbséget.
Való igaz, hogy az Intel az úgymond etalon (bár ez elég erős, de mindegy), azonban nagyon sokaknak az árat is figyelembe kell venni, amikor valamilyen konfigurációt szeretnének összerakni. És hát igen, egy azonos teljesítményű Intel-AMD konfiguráció bizony-bizony árban az AMD felé húzza a mérleget, ráadásul úgy, hogy - mint feljebb említettem - egy átlagos gamer-nek nem okoz teljesítménybeli különbségeket. Ebből a szempontból az AMD a nyerő.
De ettől még nem kell "vacakozni" az AMD-t, nincs azzal semmi baj, csak olcsóbb. És ezt mind úgy mondtam, hogy nekem megvan az a "pár évtizednyi tapasztalatom és tudásom", hogy "össze tudjak rakni egy jó gépet". Csak az én tapasztalatom még ezen is túlmutat azzal, hogy tudom, hogy kinek milyen feladatra, milyen konfigurációt ajánljak és állítsak össze úgy, hogy az árat is figyelembe tudom venni.
Egyébként pedig az AMD vs. Intel téma a hülyék örök vitája, éppen ezért nem is érdemes ezt a kérdést tovább részletezni.