Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még Belgiumba 90 és Franciáknál és Szlovákia az angol hon az mindig még az SCS-nek is gondot okoz amikor a GPS először 97-et írt még 1.13 annó.
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.12. 08:55:10
Isten nem bottal, hanem VMware.
Arra viszont tényleg rá kéne sasolnom, hogy 60-e a max korlát végig angliában.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Changelog:
Spawning vehicles improved.
Scoreboard improved.
Optimizations.
Nametags improved.
Traffic lights synced.
"Nulla tenaci invia est via"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Punky,LiTTLe:<#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ez van írva: A játék ezen, dobozos, dvd lemezes változata nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható! Azért lehet megéri felhívni őket hogy be lehet e aktiválni steamre. De így belegondolva tuti, hisz hova máshova lehetne.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.11. 20:33:41
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
GOING EAST
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
@Petyaarc: Angliában kamionnal csak 96 km/h-val (60 mph) lehet menni, szóval szerintem igenis bugról van szó.
TSM, Promods, Rusmap stb.
http://ets2.lt/en/trucksim-map-5-3/
http://ets2.lt/en/rusmap-1-4-7/
Lehet triviális a kérdés, de a "vissza a garázsba" lehetőségnek, mármint, hogy pénzt kapjak érte, van valamilyen feltétele? Új profilt kezdtem, a régiben gond nélkül csengetett. Jelenleg a 7-es szinten állok, ugyan úgy a Tsm-t használom, mint a réginél... de eddig csak én fizettem
Pedig jól adtam meg a nevet, emailt és jelszót, nem lehet valahogy reseteltetni őket??
Megvettem a játékot a Tescoban, csak egy kód volt benne, steam-ről leszedtem, működik a legfrissebb verzióval(1.15.1s). Az lenne a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak kiegészítések terén? Gondolok itt a Going East map-ra, hogy lehet-e felrakni hozzá nem steam-ről letöltött dlc-ket ?

Töki, LiTTLee - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
A kódot Steamen a termék aktiválása Steamen résznél tudod beírni, és akkor a Steam újra letölti neked a teljes játékot, minden frissítéssel együtt. Könyvtárnak a nem eredeti ETS2 mappáját nem tudod kiválasztani, ugyanis csak vagy meglévő Steames könyvtárat, vagy üres mappát enged.
Segítséget szeretnék kérni mert elakadtam. Ma megvetem az eredetit és csak 1 kód van benne, amit steamen kel regizni. /van oda acom/
Itt kezdődik a probléma hogy ezt pontosan hogy is kell..??
Válasszam ki a nem eredeti ets2-t és +játék hozzáadása/ termék aktiválása steamen??
Előre is köszönöm a segítségeteket..
steam://broadcast/watch/76561197982547684

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lenne 1 kérdésem.
Ha városba érek vagy ha nagyobb konvojba keveredek, eléggé el kezd akadni, laggolni a game. Van valami trükk amivel orvosolható vagy javítható lenne ez a kellemetlenség? Mert hogy új konfigra sajna nincs elég cash-em. Próbáltam hogy a grafikából visszaveszek de maradt a lagg...
Gépem nem egy mai darab, de eddig még kitartott : Asus m2ne sli, AMD 5200x2, 3Gb ddr2 800Mhz, asus 5600gt 512Mb, 2x250Gb sata2, win7 x64, (de van egy xp is rajra a biztonság kedvéért) a monitor: LG tv.. xD
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Először orvosi műszerekkel..
Majd 22t naranccsal
Valaki fent akadt a trailerrel... xDDD
Sikerült lezárnia a szakaszt röpke 10 percre.. xDDD

Tud valaki segíteni ebben a hibában: <ERROR>
Graz határában kilép a program. (Alap+East DLC+TSMmap 5.3.1). Köszi!
Segítséget szeretnék kérni a következők miatt:
Vállalkozás menedzselése során, akár garázsra, akár kamionra kattintva hibaüzenet nélkül kilép a játékból. Kiszedtem minden kapcsolt modot, de a hiba váltazatlanul fenn áll. Fuvarozni úgy tűnik, tudok.
TSM 5.3.1 -es mappát használom, steam-es játékkal.
Megköszönök minden segítséget!