A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bazsio #46554 Sordoran Én nem a patchre mondtam.Ja és az Ubisoft ha arra gondolsz akkor az AC Cronciles-t nem ő készítette hanem valamilyen stúdiónak adták át és meglátszik.
Axtros Igaz biztos kiadnak új Patchet de már hányadik patch??Kb 14-17-ik?Azért még kellett volna tesztelni és akkor nem kell grafikai javítás!
Na az új patch végre, meglepett!!Sokkal videókártya barátabb régebb móddal fényekkel és esővel akadtam városba most meg hosszúfénnyel esőbe nem akad!Sokkal jobb lett a grafikai megoldás, VÉGRE valami jó
normálisabbak a színek árnyalatai és valahogy a környezetet jobbá tették, nem tudom de sokkal jobb lett az atmoszférája a játéknak!Igaz a tunning módom a Scania-n oda lett de megérte, az ablak törlő is jobb már így még kellene hogy lehessen álítani mint pl a tempomatot külön de ez már csak ilyen igényességem de ez is már jó!Hang nem tudom milyen mert én hang módot használok de kicsit a fékhang csendes de lehet hogy csak az én módom miatt ilyen.De ez a patch tényleg jó munka!10/9.Ja és a kormány is hiányzott hogy legyen már 900-os.