Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi.
még egyszer meg NEM VESZEM MEG (ha már egyszer megvettem) ugyan azzal a profillal szeretnék újra multizni de ezek szerint ez már lehetetlen 😞
többször nem is akartam kipróbálni
A Kép beszúrása menüpont popup-ba add meg a kép URL-jét, amit a képfeltöltő program adott meg, mint elérés.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.02. 16:40:01
AXTROS és Norbee46-nak.
És a csoda gép.Valaki valami jó ki belsőt nem tudna ajánlani?

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.02. 17:29:55
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.02. 16:27:12
Utánna pedig itt a kép beszúrása gombra nyomsz majd megadod neki a feltöltött kép link-jét és küldés. <#kacsint>#kacsint>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Az én buszkeségem!!!!!!!<#hawaii>#hawaii>
Scania R2008 és a Kriechbaum féle V8 L6 Motorhangcsomag 1.15.1.1s
Scania_R2008_50k_V2.2.zip
ETS 2 new Scania L6 engine sound

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.01.02. 13:01:44
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egyébként gondolom nem ip alapján azonosítanak, mert az változhat. Hanem MAC alapján. Bedobsz egy PCI os hálókártyát a gépedbe és reggelsz újra. Gondolom így menne. De miért is adok ötletet.... Hogy egyel több gond kerüljön vissza a pályára. Szerintem ne is próbáld meg kimagyarázni nekik, mert csak nagyobb szarba kevered magad.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.02. 12:41:04
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Lengyel, Német meg olyan nyugis vannak de na.........., Francia és Olasz ott kicsivel többen de Egyesült Királyság, Hollandia, Belgium ott sokan.
Esetleg vedd meg újra a játékot és másik accountal próbálj játszani.
valaki pedig tudna nekem regelni az új steam nevemmel?
ets2mp.comon... (nem újra csalás végett) 😉 ha vki netán belém kötne...
megadnám az adatokat is ha kell
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
de mondom csak "kipróbáltam" és már azért kiraktak -.-"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
igen azért de csak kipróbáltam ennyi...
na persze mindenhonnan letörölnek hagyjuk már ezt -.-"
nem véletlenül akarok írni nekik privátba
na de a fórumban azon belül hol lehet írni nekik "privátba"?
Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2015.01.01. 21:48:36
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.01. 20:08:39
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.01. 19:39:49
De nem tudom, rajtam mindig átmentek és semmi bajom.
Ez mitől van?
Egyébként pedig a készítőknek / moderátoroknak is érdekük az ilyen egyének kiszűrése, mivel hosszútávon egy ilyen játék csak a felállított szabályok keretein belül tud hosszútávon életképes maradni.
A szórakozást úgy értem letölti netről innen onnan majd poénból pl szétcseszik a multit..
Aki normálisan akar játszani az meg nem tud.
"Sajnos sok embernek tényleg szórakozás a játék." Azért hívják játéknak, hogy szórakoztassa az embereket. És azért valljuk be, ez bőven nem egy igazi szimulátor. Mert nincs olyan szintű szimuláció, mint pl. az FS-nél a repülősök között vagy a verseny szimek között az iRacingnél.
Persze azt én sem értem, hogy minek ezek a pénz meg speed csalások (pláne multiba) , mert anélkül is élvezetes és könnyű a játék.