banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    A forgalom AI tényleg butább lett, de ez szerintem az új típusú forgalmi megoldások miatt van, bár a körforgalom önmagában nem új, szóval valóban én sem értem, hogy mitől butult vissza az AI. Szerintem ezt is fogják majd javítani, csak hát igen, az idő sürgetett, a DLC-t pedig ki kellet már adni, mert lóvé is kell.
    Amúgy az ATS párhuzamos fejlesztésével szerintem is túlvállalta magát az SCS, főleg, hogy bár a koncepció nem rossz, de egy ennyire már kiforrt ETS2 mellett szerintem nem lesz olyan nagy durranás az ATS. Régen más volt, akkor csak az volt, mindenki szerette, még azok is, akik egyébként nem szerették az amerikai kamionokat és terepet, de hát más nem volt, tehát mindenki azt tolta. Most már más a helyzet, az ETS2 igen népszerű lett, és nem hinném, hogy sokan csak azért megvennék, mert az egy újabb kamionos játék. Aki megveszi, az olyan, mintha egy DLC-t venne, új tereppel, új kamionokkal - persze (elöszőr) mindenféle pocsék márkanévvel - de semmi új nem lenne benne, amit már az ETS2-ben ne lett volna megcsinálva.
    A Skandináv DLC önmagában egy jó irány, és a grafikai tuning sem rossz - bár az, hogy nincs valódi éjszaka az nagyon elszúrt dolog - de ezért egy igen kemény teljesítmény romlást kell elviselnünk.
    De ami engem a legjobban zavar az az, hogy teljesen elrontották a hangokat. Az Euro6-os DAF-nak, a Scania-nak, a két Iveco-nak olyan a motor hangja, mint egy traktornak, igazából csak egy búgás, ami egy rozsdás kazánhoz hasonlít. Egyszerűen nem lehet belőle kihallani a fordulat számot, pocsék az egész úgy, ahogy van. Nem tudom, hogy ezeket az effektek honnan vették (a hangrögzítéses videókat én is láttam) de azt tudom, hogy egy Euro 6-os DAF hangja nem ilyen. (Tudom, mert már igen sokszor hallottam, menet közben fülkéből is, és kívülről is.) De ami a programban van, az nagyon gáz. Ezt nem tudom, hogy valamikor is javítani fogják, de remélem igen.
    A grafika hibáit szerintem egy-két patch-el megoldják, mert azért már sokan írtak nekik külföldi fórumokról is.