banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sordoran
    Azért ne keverjük össze a DLC-t és a patch-et. A DLC kijött, jól néz ki, bár jobban izzítja a gépet is, ez az ára annak, hogy változatosabb, kidolgozottabb és nincs vele semmi gond, azt kaptuk amit vártunk. Egyszerűen nagyobb teljesítmény igényel mint régebbi területek. A patch pedig külön dolog (az most lényegtelen, hogy a DLC-vel együtt jött), ingyenes, AI átdolgozás ami nem sült el jól, és időjárás effektek változása ami szebb, cserébe sokaknál zavaróan felhős mindig. Én cseppet se érzem ekkora tragédiának a dolgokat, de mindenkinek szabad döntése megveszi-e a DLC-t, és hogy tetszik neki a patch, én elégedett vagyok. Hibákat majd javítják bizonyára.
    Jah, és más játék kiadókat még poén szintjén se vegyük bele, mert akkor minden kamion DLC lenne, városról városra kéne megvenni a területeket stb. Ubisoft meg mostanság pont hogy nem a jól sikerült játékaival kerül be hírekbe.