banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sordoran
    Na kipróbáltam ezt a telemetry appot én is, elég jópofa, bár használni nem fogom. Videó kedvéért látható helyre raktam, de amúgy nem semmivel se könnyíti meg nekem jelenleg a játékot. Akit érdekel, leírom hogyan is kell telepíteni, mert látom kérdezve volt már:
    1. Itt letöltjük jobb oldalt a Download ZIP-re kattintva a szükséges dolgokat, és kitömörítjük.
    2. Az "\ets2-telemetry-server-master\server\Ets2Plugins\win_x86\plugins" tartalmát átmásoljuk a "SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\plugins" mappában. Ha nincs még plugins mappa, létrehozzuk. 64bit-es rendszeren a win_x64 kell.
    3. A "mobile\Android" mappában lévő apk fájlt átmásoljuk telefonra és telepítjük.
    4. Elindítjuk a ""server\Ets2Telemetry.exe"-t, rendszergazdaként futtatva, lefuttatjuk a port nyitását is alsó gombra kattintva.
    5. Elindítjuk a játékot.
    6. Elindítjuk a telefonon/tableten az appot, és megadjuk a számítógépen futó Ets2Telemetry programban kiírt server IP címet. Ha minden oké, oldalára fordítjuk a készüléket és rábökünk a kívánt felületre (egy van jelenleg).
    7. Játszunk, örülünk!

Amennyiben a port nincs nyitva gépünknön (és nincs más rendszergazdánk), elindítjuk a Paranccsort rendszergazdaként gépünkön, és beírjuk ezt: "netsh advfirewall firewall add rule name="ETS2 TELEMETRY SERVER" dir=in action=allow protocol=TCP localport=25555 remoteip=localsubnet"
    Ez a leírás csak akkor működik, ha a számítógépünk és mobil/tablet készülék is ugyanazon a WiFi hálózaton van.

Itt egy kis kedvcsináló, hogyan is néz ki a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Sordoran, 2015.02.13. 18:21:06