Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naa sikerült én voltam tök béna 😄 elnézést kérek
rosszul telepítettem 😊
oda telepítem és mégis kiírja -.-"
ocskoszilard
Az a baja, hogy nem oda van feltelepítve valószínűleg, ahova telepíteni akarja. Válaszd ki azt a mappát, ahova fel van telepítve a játékod. (én így értelmezem)

valaki segítene?

Always on the Road!

Patrik,Gyurma,Punky-Nagyon fasza képek,csak így tovább <#eljen><#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2014.11.09. 20:56:12

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Erről a 2db fixről nem tudtam, köszi az infot.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Köszi Misuka. <#worship>
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Norby646
Bátyámnak i5 4670k-van hasonló vga-val mint nekem (7870 tahiti), sokkal nem jobb a helyzet mint nálam.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Ezzel a CPU-val én bármit állíthattam, ugyanannyi maradt az FPS-em. 😊 Szarul van optimalizálva, ennyi. Most váltok i5-re, kíváncsi vagyok mennyit javul a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.11.09. 16:55:34
Norby646
Egy rosszul optimalizált játékról van szó, így ez jelenség sajnos természetes. Nekem is vissza esik valamelyest az fps, holott sokkal szebb látvánnyal rendelkező, újabb játékok szebben futnak mint ez. Mondjuk nekem alapból nem igen szaggat, azonban én használok 1-2 modot ami "javít" a grafikán, ezekkel már kicsit visszafogja az fps-t a rosszabb részeken (eső, város).

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

vedd le alacsonyra az árnyékminőséget, és textűraméretet, úgy nyerhetsz FPS-t
Üdvözletem!

Egy kérdés! Az mitől lehet, hogy városban, esős időjárásban az fps röhejesen alacsony lesz? Jó időben nagyon szépen fut, közel ultrán van minden beállítás, 1-2 van kikapcsolva amit feleslegesnek tartok, pl. HDR, segédfények stb. Nem használok se SweetFX-et, sem ENB Series modot.

Adok egy gép leírást, hátha segít:
CPU: Phenom II X4 3.56Ghz
Memó: 8GB DDR3
VGA: Asus R7 260X DC2OC 2GB GDDR5 (1220/6800Mhz)

Ötlet esetleg? Elég idegesítő a fent említett helyzetekben, olyan mint ha P2-es gépen futtatnám....

///M I Love BMW. :)

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ha lapozol a fuvarok között, akkor ott találsz rövidebbeket is.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 13:01:39
Az IWR r4 megy 1.14 -en 2db fixxel. Ezt innen lehet letölteni . http://improved-weather.ets2mods.ru/ A lautus G&W 5.1 is megy vele. Plusz az ets2.lt még találsz.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2014.11.09. 12:02:36
OK, köszönöm

Nem a sárga vonal a lényeg,,, ez a Brutál GOLD + ból screen shot ami majd az 1.15-ös patch környékén debütálok. a barna csik az aszfalt közepén ebben újdonság lesz, és természetesen javarészt folyamatos. ami viszont érdekes lehet és talán fontosabb is, a HDR screen shotton látható kerék vályat nyom bizonyos fényeknél gyárilag alig volt rádobva pár aszfaltra. ezért ha volt is olyan fény vagy láttad vagy nem aszfalt függő volt a dolog... a Brutál GOLD + ban ez is rálett téve az összes aszfaltra és a játékélmény és az effekt folyamatos nem szakadozott.
A Két maláj lúvnya meg csak a ráadás 😊

Misuka963
Nagyon szép így szerelvénybe <#eljen><#wow2>

A Brutál Gold megy vele.

ocskoszilard
Béta verzióba le vannak tiltva a modok, majd ha kijön a végleges.

Üdv mindenki.

Ma fogom frissíteni a játékot a public bétára.
Az érdekelne, hogy van-e valami frankó környezeti mod, ami működik 1.14-en ? Improved Weather Reload r4-et néztem, de a hozzászólások alapján nem megy 1.14-en.

Nekem az nem tetszik egyébként, hogy a sáv választóvonalak sárgák lesznek a mod-tól.

Meg egy kérdés. Vannak a képzettségek ugye. Azokba nem lehet belenyúlni valamelyik fájlon keresztül? Mert a nagy távolságú fuvarokat visszaállítanám valamennyire, mert csak hosszú fuvarok vannak szinte, én meg örülnék a rövidebbeknek is.
MexxHUN
Sziasztok 😊
Segítséget szeretnék kérni abban hogy letöltöttem ilyen SweetFX módot beleraktam a játékba működik is de egy idő után exe hibával kidob a játék... Mi lehet a probléma? Eredeti a játékom. Köszi előre is 😊

I Love DAF!

Persze nem a csajok segge a lényeg 😊
Hanem az aszfalt...

Diffouse:

HDR:

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Nesuten
én nem kínlódom a Pótokkal ,ha van elviszem ,ha nincs nem viszem ,és a pótkocsik is országhoz kapcsolódnak...

ez sem igaz nekem mindet látja

Nem feltétlenül, mivel ha egy szerkesztett pót egy adott csoportot ír felül, mondjuk "Hűtős", akkor a legnagyobb ID-jú fog csak megjelenni.
A TRAILER PACK with Realistic Textures korábban egyelten egy csomagban volt, de mostanra már az egyes típusokat különálló állományokba szervezték, így most már meg lehet csinálni azt, hogy a pótkocsi csoportokat ki/be lehet benne kapcsolni, ezáltal pedig te berakhatod mellé a sajátodat. Így meg fog jelenni.

igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá

Ez igaz, de cégen belül is lehet gyakoriságot beállítani.
Nesuten
1. ez sem igaz nekem mindet látja
2. igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.08. 15:33:03

A TRAILER PACK with Realistic Textures mellett más trailer addont viszont nem fog látni a program, sőt, igazából minden más módot felül is ír, amit Ő is használ.
Egyébként úgy láttam, hogy ha a pótkocsi böngészőben benne van egy pót, akkor a játékban is meg fog jelenni - persze csak bizonyos cégeknél - de az nem biztos, hogy a gyakorisága is akkora, mint más pótkocsiknak. Lehet, hogy egy jó darabig nem találkozol egy adott póttal, másikra meg szinte minden városban lesz legalább egy fuvar. Ilyen a TRAILER PACK with Realistic Textures csomgban a DHL-s, vagy Omega Pilsno-s pót, amelyekből minden hol találsz belőle legalább egyet-egyet városonként, de például a Waberer'-s már olyan, mint a fehér holló.
Nesuten
akkor ezt itt a béta pöcs miatt van ?

Norby646
De olyan pótkocsival is megesik ez, amit korábban (legútóbbi béta patch előtt) gond nélkül használtam. Na mind1, köszi azért, meglesem.

Ha valaki tudja miért nem társít a pót mellé fuvart, az legyen olyan kedves és írja meg.

Nesuten
mert nem
JazzyCat

vagy

TRAILER PACK with Realistic Textures

használd ezeket és működik

Norby646
Nem tudja valaki miért van az, hogy berakok egy mod pótkocsit, a játékon belül a pótkocsi böngészőben látom a pótot, működik szépen, azonban a fuvarok között nem jelenik meg, még alvás után sem. Ötlet?

Nesuten
Sziasztok remélem nem gond ,ha megosztom

maujuri

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Punky <#worship><#worship><#eljen><#eljen>
hotwheels

Patrik - <#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

tutuhawer
Nem semmi megoldásaid vannak, nagy királyság.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

JimKirk
Csak olyan menteseket tudok betolteni amik kb. egy evesek, valoszinuleg akkor meg az 1.2.1-es verzio volt a naprakesz. Az ujabbakat nem tudom, raadasul az akkori menteseimben meg nincs sajat garazsom.
http://www.stewen.hu/ZX-Mirror-fix-Patch-1-14-by-Stewen.scs

tutuhawer
Egy ideje nem mentem multiplayerben, de én azt csinálnám első körben, hogy beállítom a multiplayer általá támogatott verziót, azzal bemegyek single playerbe, beugrok a garázsba, mert odatesz a játék automatikusan, és azt elmentem, utána megyek be multiplayerbe. Ennek működnie kéne így. Először így próbálnám én

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

JimKirk
Igen, ezt mar par napja probaltam. Nem megyen igy se.

Akkor felejtsem el az 1.3-as mentesemiet a multiban? Nektek hogy mukodik, uj karriert kezdtetek?
Telepítsd újra a multiplayer-es kliens programot.
JimKirk
Sziasztok!

Erdeklodni szeretnek, hogy multiban az 1.13-as mentett allasaimat hogyan tudnam eletre kelteni? Visszabutitottam steam-propeties-betes-on belul 1.2.1-re, igy viszont a menteseket nem tudom betolteni. Az ismeroseim gond nelkul tudnak multizni, nem kellett uj karriert kezdeniuk. Mit rontok el, ki nem mond igazat?😊
Vannak már hasznos hozzászólások a topikban, érdemes átfutni, akit érint a téma. 😉

Vannak persze, de a vezetési élményhez ez sokat hozzátenne... én mindig tükörből hajtogatom be magam a lerakodóhelyeken, és a mostani tükrökkel ez rémálom... 😊

www.smart-bus.hu