52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • nyuny01 #45719
    Picit off!

Hazafelé nagy meglepetésemre erre a szépségre bukkantam! :P

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.13. 19:17:19
  • maujuri #45718
    Köszönöm hogy leírtad a telepítés menetét, Nekem nagyon bejön.
  • sumi62
    Köszi megtaláltam
  • norbee46
    Nem kötekedés képpen, de a vidiben se a fordulatot se a sebességet nem mutatja a műszer.
  • Axtros
    És ennek mi értelme van??? Ennél hülyébb dolgot nem tudtam volna elképzelni az ETS-hez. Inkább fordították volna az időt és az energiát magára a programra, mint ilyen marhaságok fejlesztésére.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.13. 18:49:24
  • Sordoran
    Na kipróbáltam ezt a telemetry appot én is, elég jópofa, bár használni nem fogom. Videó kedvéért látható helyre raktam, de amúgy nem semmivel se könnyíti meg nekem jelenleg a játékot. Akit érdekel, leírom hogyan is kell telepíteni, mert látom kérdezve volt már:
    1. Itt letöltjük jobb oldalt a Download ZIP-re kattintva a szükséges dolgokat, és kitömörítjük.
    2. Az "\ets2-telemetry-server-master\server\Ets2Plugins\win_x86\plugins" tartalmát átmásoljuk a "SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\plugins" mappában. Ha nincs még plugins mappa, létrehozzuk. 64bit-es rendszeren a win_x64 kell.
    3. A "mobile\Android" mappában lévő apk fájlt átmásoljuk telefonra és telepítjük.
    4. Elindítjuk a ""server\Ets2Telemetry.exe"-t, rendszergazdaként futtatva, lefuttatjuk a port nyitását is alsó gombra kattintva.
    5. Elindítjuk a játékot.
    6. Elindítjuk a telefonon/tableten az appot, és megadjuk a számítógépen futó Ets2Telemetry programban kiírt server IP címet. Ha minden oké, oldalára fordítjuk a készüléket és rábökünk a kívánt felületre (egy van jelenleg).
    7. Játszunk, örülünk!

Amennyiben a port nincs nyitva gépünknön (és nincs más rendszergazdánk), elindítjuk a Paranccsort rendszergazdaként gépünkön, és beírjuk ezt: "netsh advfirewall firewall add rule name="ETS2 TELEMETRY SERVER" dir=in action=allow protocol=TCP localport=25555 remoteip=localsubnet"
    Ez a leírás csak akkor működik, ha a számítógépünk és mobil/tablet készülék is ugyanazon a WiFi hálózaton van.

Itt egy kis kedvcsináló, hogyan is néz ki a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Sordoran, 2015.02.13. 18:21:06
  • Gyurma77
    Hali!
    Users\Felhasználóineved\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\123456789B...\save\autosave...
    Szerintem.
  • sumi62
    Hát én nem tudok,de lehet hogy van.
    Bár még nem találkoztam olyannal.
  • Csabi2007
    És olyan verzió nincs véletlen amihez nem kell?? Nem tudod esetleg?
  • sumi62
    Hali Mindenkinek!
    Látom nem kaptam választ,akkor csak röviden ,hova rakja a játék a mentéseket?
    Köszi.
  • sumi62
    Szia
    Igen kell hozzá a Going East DLC.
  • sumi62
    Hali
    Nem én a 1.15.1 patc-et használom.
    Ugy tudom a legújabbfajta a 1.16.
  • Csabi2007
    Értem. De egyébként láttam képeket a rusmapról ahol megy a DLC nélkül is és ugyan olyan mint nálam csak ott össze van kötve az út.. Nem értem ezt..
  • Szabi #45706
    gamesrocket-en 9 euro (bár drága kormányunknak köszönhetően adóval már 11) a gold..
  • Csabi2007
    ÉS anélkül nem lehet megoldani?? Mert gondolom meg kell venni a DLC-t mint a játékot azt meg most sajnos nem tudom megvalósítani!
  • RiCSi1234
    Egy kicsit a szabadban. :P
  • Bukephalos
    Én hozzá adtam a terrain fix-et, akkor lehet ez a gondja-baja! Köszi a tippet, ki fogom próbálni
  • smog15
    Kell hozzá a Going East DLC gyanítom.
  • Csabi2007
    Be tettem úgy ahogy neked van megy minden csak néha 5 percenként beakad pár másodpercre a játék bár ez nem tudom e miatt van-e annyira nem is zavar.. A másik kérdésem ez miért ilyen? Kép1
    Utoljára szerkesztette: Csabi2007, 2015.02.13. 02:40:40
  • Csabi2007
    Szia! És figyelj ezeket a legújabb patc-el használod együtt?? Mert fél éve nem játszottam az ETS 2-vel és most megjött a kedvem. Amiket írtál azokat töltöm én is!
  • Axtros
    Nekem a kezdetektől fogva jól működik a TSM és a Rus Map együtt. Nem volt gond velük, csak a Rus Map eléggé be tud szaggatni a városokban.
  • hotwheels
  • smog15
    Láttatok már MAF kamiont? Nekem sikerült egyet lencsevégen kapni :D Visszapillantó meg mintha mercié lenne :)

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.02.12. 21:14:36
  • maujuri #45696
    Hmmm. Ezek szerint senki nem tudja hogy kell a telemetria appot beállítani???
  • sumi62
    Hali.
    Én használom mind a kettőt,de eddig még nem dobált ki.
    Ezeket használom,a ETS2.LT oldalról töltöttem le.
    Euro.Truck-Simulator.hu_by_Gemini_TSM_Map_5_3_1.7z
    RusMap_v1.4.7.7z
    ETS2.LRemélem tudtam segíteni.
    Ja még valami ezt nem raktam be a rusz modba,
    zzzzzzz_RusMap+TSM_Map_terrain_FIX_1.15.1.scs
    mert ezzel kidobált.
  • Bukephalos
    Szisztok!

Játszik valaki a TSM map - RusMap együttesével? Kiváncsi lennék rá, mást is kidobál-e a játék 3-4 percenként? Csak a két térkép megfelelő fájljai vannak fennt, semmi más mod nincs, mégis kidobál. Ahogy kiveszem a RusMap-t megszünik a gond. Ha van v!alakinek tapasztalata erről és megosztja, megköszönném!
  • BigdaweM12
    köszi ezt a mentéses megoldást, elkezdtem bár még csak 400km-nél járok 3-4 percenként mentek meglátom milesz... de még egyenlőre dobál ki számomra így élvezhetetlen a játék. vicc hogy a netről guberált első verzióval 66 szinten keresztül egy hibaüzenetet nem kaptam, amint eredeti lesz jönnek a gondok. összekaphatnák az SCS-nél magukat, bár amíg ennyien veszik meg a termékeiket meg a semmitérő DLC-ket miért is készítenének minőségi cuccot? de folytatom ezt a megoldást lesz ami lesz ha ilyen marad egy IGAZI kamiont kérek meg rá hogy menjen át hatszor a járék tokján :D
  • Puhos
    Dolgozik a szerv!
  • maujuri #45691
    Sziasztok.
    lehet hogy én vagyok hülye, de valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan működik a telemetria app, Azaz részletesen mit kell leszednem, mit kell beállítanom
    köszönöm
    .
  • sumi62
    Üdv Mindenkinek !
    Egy kis segítséget kérnék,lehet hogy sokan kérdezték,
    Ha újra rakom a gépemet mit mentsek le hogy megmaradjanak a mentések és a beállítások.
    És még egy ha felrakom a 64 bites verziót az eddigi map működi vagy azokat is újra kell cserélni.
    Értem én az TSM, ro map, ru map .Előre is köszi
  • CsiziTrucker
    Üdv!

Bazsio
  • tutuhawer #45688
    jó az alkalmazás, de nekem nem ezekre az információkra van szükségem a kis képernyőn. A monitoron amúgy sincsen kiírva semmi, a térképet se nagyon nézem, az pl jó lenne a mobil eszközre. Vagy csak a fuvar információi kis képre, a műszerfal nekem jó a monitoron , ahol van.
  • tomi161996
    Play áruházon fent van vagy csak netről lehet leszedni ?
  • Carl Davies
    Ehhez gondolom kell egy wifi router igaz?
  • Szabi #45685
    majd ha egyszer kipróbálod, akkor megérted ;)
  • Bazsio
    Ilyen alkalmazásnak nagy értelmét nem látom, ott van előtted!!!

Kár hogy este van

• Szabi #45683
    ETS2 Telemetry Web Server + Mobile Dashboard
  • tomi161996
    Mi ennek az app-nak a neve :O ?
  • TaRka0107
    Sikerült megvennem a játékot. Steam-es gift-ként elég olcsón! :) Már csak a going east kell :)
  • SimaSuna #45680
    ez volt ócsón :D
    de otthon van céges tablet, arra már használom a kijelzőt. bár felesleges. Minden info a műszerfalon van :)