Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hanem az aszfalt...
Diffouse:
HDR:

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ez sem igaz nekem mindet látja
Nem feltétlenül, mivel ha egy szerkesztett pót egy adott csoportot ír felül, mondjuk "Hűtős", akkor a legnagyobb ID-jú fog csak megjelenni.
A TRAILER PACK with Realistic Textures korábban egyelten egy csomagban volt, de mostanra már az egyes típusokat különálló állományokba szervezték, így most már meg lehet csinálni azt, hogy a pótkocsi csoportokat ki/be lehet benne kapcsolni, ezáltal pedig te berakhatod mellé a sajátodat. Így meg fog jelenni.
igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Ez igaz, de cégen belül is lehet gyakoriságot beállítani.
2. igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.08. 15:33:03
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egyébként úgy láttam, hogy ha a pótkocsi böngészőben benne van egy pót, akkor a játékban is meg fog jelenni - persze csak bizonyos cégeknél - de az nem biztos, hogy a gyakorisága is akkora, mint más pótkocsiknak. Lehet, hogy egy jó darabig nem találkozol egy adott póttal, másikra meg szinte minden városban lesz legalább egy fuvar. Ilyen a TRAILER PACK with Realistic Textures csomgban a DHL-s, vagy Omega Pilsno-s pót, amelyekből minden hol találsz belőle legalább egyet-egyet városonként, de például a Waberer'-s már olyan, mint a fehér holló.
Ha valaki tudja miért nem társít a pót mellé fuvart, az legyen olyan kedves és írja meg.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Punky <#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Patrik - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Akkor felejtsem el az 1.3-as mentesemiet a multiban? Nektek hogy mukodik, uj karriert kezdtetek?
Erdeklodni szeretnek, hogy multiban az 1.13-as mentett allasaimat hogyan tudnam eletre kelteni? Visszabutitottam steam-propeties-betes-on belul 1.2.1-re, igy viszont a menteseket nem tudom betolteni. Az ismeroseim gond nelkul tudnak multizni, nem kellett uj karriert kezdeniuk. Mit rontok el, ki nem mond igazat?😊
www.smart-bus.hu
"Nulla tenaci invia est via"
JohnBart ( restacar.hu ) kolléga volt olyan kedves és nyitott egy topikot a torz tükrök miatt a hivatalos fórumon, ahol szavazatokkal lehet "gyorsítani" ennek a hibának a javítását. Kérek szépen mindenkit akinek van pár perce erre, hogy látogassa meg a topikot, és szavazzon arra, hogy őt is zavarják a torz tükrök. Idáig főleg ez annak volt zavaró, aki belsőnézetből játszva csak a gyári tükröket használta... viszont az Oculus Rift féle kütyük terjedésével egyre "égetőbb" lesz a probléma... 😊
Köszönöm szépen előre is!!!
CIKK A HIBÁRÓL, PLUSZ ÚTMUTATÓ
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.06. 10:34:54
www.smart-bus.hu

1. Mennyire szimulátor fan.
2. Mit enged meg a pénztárcája.
Akinek van rá pénze és fan-nak mondja magát, megveszi a G27-et, mert tudja, hogy az az etalon, akinek meg nincs, az használja a DFGT-t, vagy még azt sem. (Nyilván alkalmi játékosok, kevés fizetésből élők, vagy akinek még nincs önálló keresete, azok még a DFGT-ig sem jutnak el. Ők az egérrel, meg a billentyűzettel is beérik.)
Aztán mindenki védi a maga vezérlőjét, amit használ. Az, hogy melyiken hány gomb van, melyiken hol helyezkednek el ezek a gombok, teljesen mindegy, mivel mindenki a hardver lehetőségeihez és a saját igényeihez legjobban igazodva konfigurálja be a saját vezérlőjét. És akkor neki az a "legjobb".
ETS2 maujuri gameplay
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Valaki tudna nekem ajánlani 1 működő Tsm map modot?
Mert az 1.14-s frissítés nem tudja vagy nem akarja kezelni a jelenlegi térképemet ezt használom tsm_map_5_2.7z
Ha felmész a TSM map oldalára, akkor első oldalon, kiemelten olvasható a következő:
Patch 1.14 has been appeared as beta version. Please, do not update. At the moment we dont know wheter the map is compatible with this patch.
Tehát a TSM Map jelenleg nem támogatja az 1.14-es Beta verziót. Addig ne update-elj, amíg ki nem jön egy új verzió a TSM-ből, ami már kompatibilis lesz az 1.14-el, de az is csak a végeleges 1.14-es verzióval! (Tehát elvileg csak utána fog megjelenni.)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.04. 20:29:40
Segítséget szeretnék kérni abban hogy letöltöttem ilyen SweetFX módot beleraktam a játékba működik is de egy idő után exe hibával kidob a játék... Mi lehet a probléma? Eredeti a játékom. Köszi előre is 😊
I Love DAF!
Nekem a videóm még mindig elérhető, nyilvános a youtube-on, érdemes lehet megnézni a gombok kiosztását.
http://youtu.be/2Fx1QM2uGPU
Valaki tudna nekem ajánlani 1 működő Tsm map modot?
Mert az 1.14-s frissítés nem tudja vagy nem akarja kezelni a jelenlegi térképemet <#falbav>#falbav> ezt használom tsm_map_5_2.7z
Így még egy régebbi mentésre sem tudok vissza állni. <#rinya>#rinya>
Előre is köszi a segítséget..
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Megvettem a High Power cargo pack-ot de nem jelent meg semmi plusz a fuvarok közt.
Mihez van kötve? Scania R730 megvan, szintekkel maxon vagyok, TSM mappal játszom. Az lehet a gond hogy van bent trailer pack?
Gigamen, Fpurman, Punky és LiTTLee <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Készülök egy újra, jobbra. 😊 Csak nem sok időm van rá. ( ja és a fraps miatt kicsit döcög imitt amott. 😞 )
3 percig nincsen zene. Én szeretem hallani a motort. 😛 Egér+ manuális váltó. 😊 Jó szórakozást!
https://www.youtube.com/watch?v=VQoEz8yqG9w