Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rosszul telepítettem 😊

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.11.09. 16:55:34
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Egy kérdés! Az mitől lehet, hogy városban, esős időjárásban az fps röhejesen alacsony lesz? Jó időben nagyon szépen fut, közel ultrán van minden beállítás, 1-2 van kikapcsolva amit feleslegesnek tartok, pl. HDR, segédfények stb. Nem használok se SweetFX-et, sem ENB Series modot.
Adok egy gép leírást, hátha segít:
CPU: Phenom II X4 3.56Ghz
Memó: 8GB DDR3
VGA: Asus R7 260X DC2OC 2GB GDDR5 (1220/6800Mhz)
Ötlet esetleg? Elég idegesítő a fent említett helyzetekben, olyan mint ha P2-es gépen futtatnám....
///M I Love BMW. :)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.11.09. 13:01:39
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2014.11.09. 12:02:36
A Két maláj lúvnya meg csak a ráadás 😊
Ma fogom frissíteni a játékot a public bétára.
Az érdekelne, hogy van-e valami frankó környezeti mod, ami működik 1.14-en ? Improved Weather Reload r4-et néztem, de a hozzászólások alapján nem megy 1.14-en.
Meg egy kérdés. Vannak a képzettségek ugye. Azokba nem lehet belenyúlni valamelyik fájlon keresztül? Mert a nagy távolságú fuvarokat visszaállítanám valamennyire, mert csak hosszú fuvarok vannak szinte, én meg örülnék a rövidebbeknek is.
Segítséget szeretnék kérni abban hogy letöltöttem ilyen SweetFX módot beleraktam a játékba működik is de egy idő után exe hibával kidob a játék... Mi lehet a probléma? Eredeti a játékom. Köszi előre is 😊
I Love DAF!

Hanem az aszfalt...
Diffouse:
HDR:

ez sem igaz nekem mindet látja
Nem feltétlenül, mivel ha egy szerkesztett pót egy adott csoportot ír felül, mondjuk "Hűtős", akkor a legnagyobb ID-jú fog csak megjelenni.
A TRAILER PACK with Realistic Textures korábban egyelten egy csomagban volt, de mostanra már az egyes típusokat különálló állományokba szervezték, így most már meg lehet csinálni azt, hogy a pótkocsi csoportokat ki/be lehet benne kapcsolni, ezáltal pedig te berakhatod mellé a sajátodat. Így meg fog jelenni.
igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Ez igaz, de cégen belül is lehet gyakoriságot beállítani.
2. igen mert ez attól függ ,hogy a készítő mennyi céghez rendelte hozzá
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.08. 15:33:03
Egyébként úgy láttam, hogy ha a pótkocsi böngészőben benne van egy pót, akkor a játékban is meg fog jelenni - persze csak bizonyos cégeknél - de az nem biztos, hogy a gyakorisága is akkora, mint más pótkocsiknak. Lehet, hogy egy jó darabig nem találkozol egy adott póttal, másikra meg szinte minden városban lesz legalább egy fuvar. Ilyen a TRAILER PACK with Realistic Textures csomgban a DHL-s, vagy Omega Pilsno-s pót, amelyekből minden hol találsz belőle legalább egyet-egyet városonként, de például a Waberer'-s már olyan, mint a fehér holló.
Ha valaki tudja miért nem társít a pót mellé fuvart, az legyen olyan kedves és írja meg.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Punky <#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Patrik - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Akkor felejtsem el az 1.3-as mentesemiet a multiban? Nektek hogy mukodik, uj karriert kezdtetek?
Erdeklodni szeretnek, hogy multiban az 1.13-as mentett allasaimat hogyan tudnam eletre kelteni? Visszabutitottam steam-propeties-betes-on belul 1.2.1-re, igy viszont a menteseket nem tudom betolteni. Az ismeroseim gond nelkul tudnak multizni, nem kellett uj karriert kezdeniuk. Mit rontok el, ki nem mond igazat?😊
www.smart-bus.hu