banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • muzsi84
    Sziasztok, Üdv!

Új vagyok itt a fórumon, de nem kertelek, segítségre lenne szükségem.

Adott ETS2 játék, steam....a játék gépigénye kielégítve, tehát ez sem lehet probléma... a HIBA pedig a következő.
    Már legelső indításnál kidobott vissza és nem indult el. Aztán meg ment, majd játék betöltése közben dobott ki steam leállással, majd pár ilyen alkalom után újra ment és betöltődött. Aztán 2 napig gond nélkül játszottam vele, majd egyszer csak kidobott újra és most már nem is lehet vele játszani, mert folyamatosan ezt csinálja, de nem mindig ugyanazon a ponton, vagyis résznél. Van, hogy megyek vele 10 percig és semmi baj, de lehet hogy 5 perc után kilép. A játék EREDETI! Csak a gyári dolgok települtek, amik a letöltőkóddal lejöttek. Sem módok, sem más kiegészítők és egyebek nem voltak telepítve hozzá. Az előzménye még annyi volt ennek, hogy mikor lekapartam a kódokat és telepíteni próbáltam, kidobott, hogy ezzel a sorozatszámmal, már regisztráltak, de ezt orvosolták és kaptam egy új sorozatszámot.
    Az infovonallal küszködök már több mint egy hete, de nem jutottam dűlőre velük, érdemleges segítség nem érkezett.

Kérnék valakit, aki ebben tudna segíteni, kérem tegye meg.... már kezdem bánni, hogy megvettem becsületesen.... nagyon bosszant, hogy nem működik és használhatatlan.

Köszönöm előre!
    üdv

norbi