Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Log file???azt hol keressem?
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.09.24. 20:58:40
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szeretném a Tsm mapot használni,de nem akar működni,steamos 1.12.1-es verzióm van,mitcsináljak,hogy működjön is a játék!

Ja és beszokták mondani ha lesz ilyen konvoj cucc.
http://www.eurotruckradio.com/
Jobb sarok ott tudod a rádiót be kapcsolni.
Akit érdekel itt szoktam stremelni amikor multizom....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Szóval hétvégi ügyeskedés skin, hortobágy néven:
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Teljesen eredeti játék boltból vettem. Eddig működött most hiába telepítettem már rengetegszer újra mindig ezt a hibát írja ki.
Segítségeteket köszi
Szép képek/gépek srácok! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A TSM téleg a legjobb map én is csak ajánlani tudom.Nekem is csak a TSM van fent és az én általam összerakót modok (Trailer,Scania).Egy kis pihenő még van 1200km 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
AMi nálam megjelenik a gyorsfuvarok közt, azok egész jók, pl Zil, Peterbilt 389, Volvo F10, Kraz vontató.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ha ezek megvannak, csak azután lehet egyáltalán játékot regisztrálni és installálni a steam-ről.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.23. 15:43:14
hangacsi.blog.hu
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,nagyon rendesek vagytok!
Felmész erre az oldalra, regisztrálsz és letöltöd a steam klienst.
Utána tudod regisztrálni a cuccokat.
Modokkal kapcsolatban nem tudok érdemben hozzászólni, mert én egyet sem használok.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.09.23. 15:05:03
hangacsi.blog.hu
Ne haragudjatok az amatőr kérdéseimért, de a steam kliens hol található mert még linket sem tudok?
Jelenleg fel van telepítve az ets2 játék persze going nélkül nincs mod semmi.Szóval így is aktiválhatóm?
Jó példa erre a Grid autosport. 7990-ért vettem a lemezes verziót, steamen akkori árfolyamon 14 ezer valamennyi lett volna.
A lemez a tokból ki sem lett véve, mert steamről telepítettem. Sokkal kényelmesebb, mint a lemezzel baszakodni, de az ár sokat számít.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.09.23. 14:17:59
hangacsi.blog.hu
Megyitod a steam kliensed, a könyvtár oldalon bal alsó sarokban lesz egy + Játék hozzáadasa...
erre kell rákattintanod, kiválasztod a Termék aktiválása steamen-t, majd a felugró ablakban következő gomb, utána elfogadod a szerződést és ez után kell beírnod a kézikönyv hátulján szereplő ETS2 kódot.
Ha ez sikerült, ugyan ezt eljátszod az ETS2 Going East! kóddal is.
Nekem sikerült, remélem neked is fog.
hangacsi.blog.hu
amúgy annak köszönhető, hogy mindenki a lemezes verziókért nyafog, mert kell hogy meg tudja tapogatni, meg jól mutat a polcon címszóval
az SCS meg kiadta lemezen is a DLC-t a dobozos ETS2-höz
Nem csak ezért, hanem azért is, mert sokan nem bíznak az on-line fizetésben, sokan nem merik használni közvetlen, internetes átutalásra a kártyájukat és én meg is értem őket. Én speciel erre külön kártyát tartok erre fent, nem az állandó bankkártyámmal szoktam webáruházaknak (és steam-nek) fizetni. Mindig csak annyit utalok rá, amennyit utána közvetlenül átutalok, mondjuk a steam-nek.
(És persze lehetnek olyanok is, akiknek még nincsen bánkártyájuk, hanem kapnak készpénzt, születésnapra, karácsonyra és megveszik boltban az áhított játékukat.)
Steamre regeljem az ets2 alapot majd ott vegyem meg a dlc-ét és regeljem azt is és akkor jó lesz mert úgy látom ez a cd-és dlc nem fog menni?
Nem. Hanem ha megvetted már DVD-n a játékot, akkor menj fel steam-re, ott regisztráld be a serial number-t (először az alapjátékot, aztán a DLC-ket) utána maga a steam egy telepítési folyamat keretében letölti, telepíti és updete-eli a játékot a gépeden, igazából felhasználói beavatkozás nélkül, csak a célkönyvtárat fogja megkérdezni az install előtt. Neked nem kell manuálisan a DVD-kről telepítened semmit sem, nem is kell használnod őket.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.23. 14:03:50
amúgy annak köszönhető, hogy mindenki a lemezes verziókért nyafog, mert kell hogy meg tudja tapogatni, meg jól mutat a polcon címszóval
az SCS meg kiadta lemezen is a DLC-t a dobozos ETS2-höz
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Steamre regeljem az ets2 alapot majd ott vegyem meg a dlc-ét és regeljem azt is és akkor jó lesz mert úgy látom ez a cd-és dlc nem fog menni?
hangacsi: Ez a steames dolog nem világos.
Nem csináltam egyszer sem.Hogy kell tudnál segíteni vagy tudnátok segíteni?
Utoljára szerkesztette: milos620, 2014.09.23. 13:36:05
hangacsi.blog.hu
Pár napja sikerült 11EUR-ért megvenni a játékot DLC-kel együtt, teljesen rákattantam. Utoljára a Pedal to Metallal játszottam, mint kamionos játék. Eleve a magyar pályával kezdtem, ami nagyon jól sikerült. Igaz még van olyan, hogy a GPS egy befejezetlen útra vitt le.
Meg ennyi trafikos rendőrt... 😄 Esetleg még jó lenne, ha a kis falvak is kapnának névtáblát. (Csak mint tereptárgy.)
Na de azért írok elsősorban, hogy töltöttem le kamionokat a játékhoz és igaz, hogy még csak gyorsfuvarokat intézek, de valamelyik modell megjelenik többször is, valamelyik meg egyáltalán nem. Mi lehet a gond? Esetleg csak megvásárolni lehet őket?
Olvastam a korábbi bejegyzéseket itt a topikban a dlc aktiválásával kapcsolatban, de a kérdésemre sajnos nem teljesen kaptam választ.
Ma érkezett meg a going east dlc és mielőtt még telepítettem volna megnéztem, hogy van e újabb frissítés az ets2 alapjátékhoz, de nem volt így tehát telepítettem.A folyamat végeztével elindítottam a játékot és egy üzenetet kaptam, hogy a dlc nem kompatibilis a játékkal.Jelenleg nincs mod, de korábban sem használtam a jelenlegi profilomban.Megpróbáltam egy másik megoldást.Újratelepítettem a játékot 1.12.1-es patchet feltettem majd a dlc-ét is és egy új profillal (tehát nem volt visszamásolás a régi mentésemmel).Így sem sikerült.
Végül egy utolsó próbálkozás: ets2 telepít>a going east lemezen lévő 1.5.2-es patchel frissít>majd a dlc telepít így rendben volt új profillal.De amit 1.12.1-re frissítettem ismét azt az üzenetet kaptam hogy dlc nem kompatibilis a játékkal.
Felhívtam a play on-t és azt a választ kaptam, hogy steamen kell megvenni és azzal kompatibilis lesz.Hát akkor a cd galaxistól vásárolt dlc frizbi?
Mert ugye a cd dobozán rá van írva hogy steamen nem aktiválható.
Válasz megint steamen kell megvenni.
Nem tudom hogy most mi tévő legyek. 😞
Mindenki, szép gépek/képek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
...a steam a jövő..
Sajnos!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!