52665
-
tomigames #45051 Ezen a linken lehet csatlakozni a konvoyhoz
16:20 kor van gyülekező
facebook -
Carl Davies #45050 Csak az admin nem azt nézi, hogy te kipróbáltad csak. Ő azt látta, hogy akkor azt csináltad, BANN. Ennyi. Saját hülyeséged, kár bármit is irkálnod ezzel kapcsolatban.
Ez olyan, hogy való életben kipróbálnád, hogy milyen kirabolni a boltot, vagy akármi, és akkor azzal mentegetőznél, hogy csak kipróbáltad ...
(Oké, az játék, ez meg valóság, de a lényeg ugyan az.) -
ntex #45049 Megint találkoztam Brno-ban egy retarddal (valami vlwvlw volt a neve) aki először majdnem belém jött frontálisan, álltam egy helyben, mikor látom hogy átjön az én sávomban szemből már készültem a legrosszabbra, már írtam is a reportot. Szerencsére nem jött belém mert éppen lefékezett az orrom előtt. Utána beálltam a trailerrel a helyére, látom közben felborította egy másik játékos kamionját pótostól, utána meg elállja az utat. Kapott tőlem 3 reportot. Komolyan kezdek félni városokban, minden nap találkozok ilyen állatokkal és azt nézem mikor fognak belém rongyolni valahol váratlanul. Ja meg közben írtam neki hogy nem kéne ilyen barom módjára játszani, persze még neki állt feljebb... -.-'
Én az ilyeneknek max 2 esélyt adnék, a 2.-nál repülne a fenébe. Szoktam nézni, van akit csak simán kickelnek "ramming"-ért meg "reckless driving"-ért, "wrong way"-ért, pedig ezek a legveszélyesebb megmozdulások amiket másik játékossal szemben el lehet követni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.03. 02:45:49 -
XxXcsabi1987XxX #45048 jó belátom elba***tam,hibáztam kész ennyi de ha fellebbeznének nem tenném újra és újra... -
Axtros #45047 De a te problémádon nem lehet itt a fórumon segíteni. Bár az az igazság, hogy ha tudnának is tenni valamit az ügyed érdekében, nem hiszem, hogy meg is tennék. -
LiTTLee #45046
-
XxXcsabi1987XxX #45045 na jóó őt hagyjuk ki ebből oké? ő már különben se él...de én NEM ezért írtam ide -.-
azért,hogy valaki segítsen ennyi -
Plata #45044 Hacker vagy,vagyis csaló,ezen nem lehet segíteni,örökös bannt nem tudja egyikünk sem levenni neked,sőt.
Nem hiszem hogy bármelyik tisztességes normális játékos szeretné ha egy csaló,esetleg hacker elcsessze a játékát.
Ha nagyon játszani akarsz mégis akkor vedd meg újra a játékot,és könyveld el hogy csalásért ez a tanulópénz. -
Plata #45043 Mivel 3 x van a neve előtt és után én inkább azt hiszem ez az apja születési ideje. -
heisenbergxxx #45042 És bízzunk benne hogy a nevében szereplő szám nem a születési évére utal. -
#45041 Csabi.... nálad komoly gondok vannak. -
XxXcsabi1987XxX #45040 de ez a kib***ott fórum arról szól h az egyik segítsen a másiknak tudtommal... -
Axtros #45039 Ez nem egy egyházi dolog, ahol meggyónhatsz és utána feloldozást kaphatsz. Itt konkrét és merev szabályok vannak, amiket be kell tartani. Mindenkinek egy dobása van, amit te elkúrtál. Innentől kezdve az Euro Truck Simulator-os multiplayer-es karrierednek ezek szerint vége. Ugyanis aki egyszer csal, az máskor is meg fogja tenni, hiába könyörög, hiába esedezik, hiába esküdözik. A csaló, az csaló. És ezt semmi sem mossa le rólad!
Ha pedig ezt nem fogod fel, és nem érted meg, akkor nálad igen nagy szellemi problémák vannak.
Az pedig külön érdekes, hogy nekünk nyavalyogsz itt, amikor tudod jól, hogy itt senki sem fog tudni neked segíteni. A sírásod meg már unalmas és röhejes is. Ejtsd a témát és kezdj el játszani mondjuk Spintires-t. Az ETS-t meg hagyd a felnőttekre. -
#45038 Leírták és elmondták alsó hangon 1000-szer, hogy aki használja azt EGYBŐL és ÖRÖKRE kivágják. Ha ilyen hülye vagy megérdemled. -
XxXcsabi1987XxX #45037 ha vissza engednének tuti nem használnám újra és újra csak szimplán kipróbáltam nem folyamatosan csaltam vele a multiban -.-"
-
#45036 De most komolyan Csabi. Téged nem egy, vagy több napra, hanem örökre bannoltak. Tehát már figyeltek, és többször volt rád panasz. Gondolom alapos okuk volt rá hogy végleg kitiltsanak. Ha első alkalom lett volna akkor figyelmeztetnek, esetleg egy napra bannolnak. Dehát nem ez történt. Törődj bele, és tanulj belőle.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.02. 23:11:09 -
Axtros #45035 Jobb lenne, ha elfogadnád a tényt, hogy volt egy dobásod, de elszúrtad, mert hülye voltál, és most ezért megkaptad a jogos büntetésedet. Idiótákra nincs szükség. Épp elég olyan gyepes mászkál még bent a multiban, mint te, akiket a legjobb minél hamarább kizárni.
Egyszerűen nincs ott helyed, és ebbe törődj bele. -
Plata #45034 Szerintem nem fröcsögött senki,csak elmondták hogy ezt buktad,és valszeg végleg kampó a multinak.
Nem hiszem hogy hackert még egyszer vissza engednének,ha van egy csöpp eszük biztos nem.De attól még játszhatsz a játékkal,csak nem engednek be a normális játékosok közé.Ha több játékban is hackeltél akkor nem hiszem hogy ez után leállnál vele,vagyis ha vissza engednének csak azt kockáztatnák hogy tönkre tennéd újra mások játékát. -
XxXcsabi1987XxX #45033 és most szidalmazni,fröcsögni ilyenek -
XxXcsabi1987XxX #45032 hát de bakker én azért írtam ide,hogy segítsetek nem azért,hogy kommenteljetek -
fpurman #45031 Épp nézegettem vágták ki rendesen az embereket . Meg is érdemlik .. Én fél órát játszottam de ahol lehet menni 80km/h val ott úgy eldurrantottak mellettem mintha álltam volna.
Tiltsák is az ilyen embereket. Meg direkt nekem jönnek :( -
#45030 Szerintem jobb ha beletörődsz és elfogadod a tényt hogy végleg kizártak a multiból!
Ahogy szokták mondani előbb kellett volna gondolkodni és azután cselekedni.
Tudod a szabályok azért vannak hogy betartsák és nem azért hogy megszegjék őket.
-
XxXcsabi1987XxX #45029 amúgy a fórumon azt hol lehet megnézni,h melyik admin ONLINE? -
XxXcsabi1987XxX #45028 az éjjel írtam elvileg az egyik adminnak de még nem kaptam választ :/ -
XxXcsabi1987XxX #45027 csak az a baj,hogy én "multizni" szeretnék nem singlebe tolni
singlebe unalmas
multiba szeretném nyomni -
Axtros #45026 Ja, tényleg, egyszer valamikor már láttam ezt. Akkor jól gondoltam, hogy van felső limit. :) -
heisenbergxxx #45025 Emberek! itt meg tudjátok nézni:
eu1 2600 férőhelyes és ez általában teli van ezért várni kell a becsatlakozásra valamikor fél órát is. Azt javaslom induljatok el offline és majd útközben becsatlakozik., egy idő után viszont nem próbál csatlakozni ilyenkor restartoljátok a játékot.
eu2/3 us1 ezeken kevesen játszanak tehát ide egyből be lehet lépni
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.02. 21:25:48 -
Joci891 #45024 Van egy olyan gondom hogy az EU 2 re és az US 1 re tudok csatlakozni. Mi lehet a gond? ki irja hogy Connecting meg minden de a jobb felső sarokba Offline. De nem irja azt se hogy 10 second next connecting -
Joci891 #45023 Ezelőtt félórával semmi nem volt szinte üres volt -
Axtros #45022 Elvileg van egy felső korlátja a szervernek, amely felett új játékosokat csak akkor enged be, ha valaki lekapcsolódott róla. A péntek délután / este általában elég nagy adatforgalmat generál, sokan ekkor mennek rá fel. -
heisenbergxxx #45021 nem csinálnak semmit csak egyszerűen tele a szerver -
#45020 Na látom sikerült! Hát igazán nincs mit! Bocsi de el kellett mennem itthonról ezért írok csak most. -
Joci891 #45019 Nekem se csatlakozik nyugi. gondolom valamit csinálnak -
#45018 Hey, sikerült feltöltenem két videót, linkelem, nem beágyazom, hogy ne nyírja ki a lassabb internetet
Euro Truck Simulator 2 HD - Magyar térkép /Mór-Bicske/ http://youtu.be/Vc3nBSswBVw
Euro Truck Simulator 2 HD - Magyar térkép /Bicske-Biatorbágy/ http://youtu.be/C43P5m_MHMo -
Bazsio #45017 Nem baj, mész single-be. -
XxXcsabi1987XxX #45016 csakhogy a belépésnél ez van oda írva: "permanently" vagyis elvileg örökre... na mindegy tényleg így jártam :'/ -
heisenbergxxx #45015 én is 3x indítottam újra a játékot mire sikerült... legyél türelmes előbb utóbb beenged -
Bazsio #45014 És pont megjártad. -
XxXcsabi1987XxX #45013 a helyzet az,hogy csak multiban próbáltam ki a dolgot... és ahogy azt már írtam korábban,mindössze csak 1x-2x -.-"
ennyi.
még egyszer meg NEM VESZEM MEG (ha már egyszer megvettem) ugyan azzal a profillal szeretnék újra multizni de ezek szerint ez már lehetetlen :(
többször nem is akartam kipróbálni -
ntex #45012 Ilyenkor mekkora lehet a queue? Több mint fél órája próbálok becsatlakozni #EU1-re de nem sikerül.