A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ntex #45049 Megint találkoztam Brno-ban egy retarddal (valami vlwvlw volt a neve) aki először majdnem belém jött frontálisan, álltam egy helyben, mikor látom hogy átjön az én sávomban szemből már készültem a legrosszabbra, már írtam is a reportot. Szerencsére nem jött belém mert éppen lefékezett az orrom előtt. Utána beálltam a trailerrel a helyére, látom közben felborította egy másik játékos kamionját pótostól, utána meg elállja az utat. Kapott tőlem 3 reportot. Komolyan kezdek félni városokban, minden nap találkozok ilyen állatokkal és azt nézem mikor fognak belém rongyolni valahol váratlanul. Ja meg közben írtam neki hogy nem kéne ilyen barom módjára játszani, persze még neki állt feljebb... -.-'
Én az ilyeneknek max 2 esélyt adnék, a 2.-nál repülne a fenébe. Szoktam nézni, van akit csak simán kickelnek "ramming"-ért meg "reckless driving"-ért, "wrong way"-ért, pedig ezek a legveszélyesebb megmozdulások amiket másik játékossal szemben el lehet követni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.03. 02:45:49