52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stefan28
    Köszi
  • Bazsio
    Hááát, grafik az alacsony és még kell oda mod neked akkor szerintem menj az ETS2.Mods.Lt valahogy így és ott van elég E6-os Daf interior én itt nem fogom belinkelni kb mind az 150 interiort.
  • Axtros
    Nyugi. Most már látható a kép.
  • Stefan28
    Most hogy kell képet tölteni?
  • Axtros
    Hmmm....és hol a csoda gép? :)
    A Kép beszúrása menüpont popup-ba add meg a kép URL-jét, amit a képfeltöltő program adott meg, mint elérés.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.02. 16:40:01
  • Stefan28
    Köszönöm a segítséget.
    AXTROS és Norbee46-nak.

És a csoda gép.Valaki valami jó ki belsőt nem tudna ajánlani?

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.02. 17:29:55
  • Axtros
    Képszerkesztő programmal (Gimp, Photoshop, stb.), de a legegyszerűbben mondjuk a sima Paint-ben. Betöltöd, majd elmented (Mentés másként) JPEG formátumba.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.02. 16:27:12
  • Stefan28
    És hogyan komvertálom?
  • norbee46
    Először is át kell konvertálni jpeg formátumba a képet ez fontos! Azután fel töltöd ide mondjuk van több ilyen oldal is.
    Utánna pedig itt a kép beszúrása gombra nyomsz majd megadod neki a feltöltött kép link-jét és küldés.
  • Stefan28
    Hogy kell képet fel tölteni?
  • Stefan28
    Nem tom.Ugy töltötem fel ahogy mondták.
  • norbee46
    No de hol a kép?
  • Stefan28
    Helló

Az én buszkeségem!!!!!!!

• Nesuten

Scania R2008 és a Kriechbaum féle V8 L6 Motorhangcsomag 1.15.1.1s
    Scania_R2008_50k_V2.2.zip
    ETS 2 new Scania L6 engine sound

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.01.02. 13:01:44
  • maujuri #44997
    Hááát akkor megérdemelted, Tegnap 4 hozzád hasonló emberke jött velem szembe az autópályán... Most ezek miért nem mennek NFS ezni. Na mindegy.
    Egyébként gondolom nem ip alapján azonosítanak, mert az változhat. Hanem MAC alapján. Bedobsz egy PCI os hálókártyát a gépedbe és reggelsz újra. Gondolom így menne. De miért is adok ötletet.... Hogy egyel több gond kerüljön vissza a pályára. Szerintem ne is próbáld meg kimagyarázni nekik, mert csak nagyobb szarba kevered magad.

Utoljára szerkesztette: maujuri, 2015.01.02. 12:41:04
  • Bazsio
    Az igaz, most ez van neked kellett száguldozni de csak ki ''akartad,, próbálni akkor ott van a single nem??
  • Axtros
    Esküszöm ez a csávó nem százas! Ekkora gyepest még nem láttam.
  • Szabi #44994
    persze, hogy miattad mást is bannoljanak..
  • Bazsio
    Akkor lehet az.
  • heisenbergxxx
    Akkor nem tudom de az tuti hogy eu1 szinte mindig tele van e2-n pedig csak pár százan szoktak lenni max, ahogy az is tuti hogy csak eu2-n van mindenhol no collision zone legjobb tudomásom szerint, tehát eu1-en tuti nem tudsz csak úgy átmenni a másikon (kivéve a telephelyeket)... De egyszerűen megnézed, hogy bejelentkezésnél melyik szervert választod ki.
  • Bazsio
    Nem tudom milyen kevesen vannak de Amsterdamnál laggolok nagyon!!
    Lengyel, Német meg olyan nyugis vannak de na.........., Francia és Olasz ott kicsivel többen de Egyesült Királyság, Hollandia, Belgium ott sokan.
  • Plata
    Ha hacket használtál és próbálod kimagyarázni hogy hülye voltál de csak kipróbáltad még rosszabbul jársz.
    Esetleg vedd meg újra a játékot és másik accountal próbálj játszani.
  • XxXcsabi1987XxX
    jóó itt más ennyi (itt kb.1x-2x próbáltam ki)
    valaki pedig tudna nekem regelni az új steam nevemmel?
    ets2mp.comon... (nem újra csalás végett) ;) ha vki netán belém kötne...
    megadnám az adatokat is ha kell
  • heisenbergxxx
    Csak egy éjszakai fuvar :)
  • tutuhawer #44987
    NFS-ben 1800 /ezernyolcszáz/ km/h-val is mentél, tudom, ott voltam, hát akkor minek itt is? Teljesen felesleges így kipróbálni multiplayerben, hiszen van erre egyéb lehetőség is. Nonszensz a köbön, amit csináltál, és nem először. Ismétlés a tudás anyja. :)
  • XxXcsabi1987XxX
    egy próbát megér hát ha...
    de mondom csak "kipróbáltam" és már azért kiraktak -.-"
  • tutuhawer #44985
    fórumban regisztrálsz, és a főnök profiljában valahol privát üzenetre kell kattintani, de mondom, azért harapnak nagyon...
  • XxXcsabi1987XxX
    maujuri
    igen azért de csak kipróbáltam ennyi...
    na persze mindenhonnan letörölnek hagyjuk már ezt -.-"
    nem véletlenül akarok írni nekik privátba
    na de a fórumban azon belül hol lehet írni nekik "privátba"?
    Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2015.01.01. 21:48:36
  • tutuhawer #44983
    A fórumban lehet írni nekik külün, de gondolhatod, azt imádják nagyon. Akkor az internetről , a Föld színéről is letörölnek, az univerzumból is kitiltanak téged, ha direkt írsz egy privát üzit :D
  • maujuri #44982
    Szia Csabi. Speedhacks miatt bannoltak?? Mit tettél? Jogos volt?
  • XxXcsabi1987XxX
    az ets2mp.com az adminnek hol lehet írni külön?
  • heisenbergxxx
    Egy ismeretlen kollégával Kiel-ben még a konvoj indulása előtt. (aztán kikkeltek afk miatt visszacsatlakozni meg már nem bírtam, úgyhogy végül is lemaradtam róla :) )

Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.01. 20:08:39
  • heisenbergxxx
    Igen mert eu2-n sehol nincs ütközés... ettől függetlenül ugyanúgy tudsz fuvarozni meg minden mint single-ben... Csak az a baj hogy nagyon kihalt az a szeró, kevesen játszanak rajta.
  • Bazsio
    De nekem az autópályán sincs semmi bajom.
  • ntex
    Telephelyeken és szervizek közelében "No Collosion Mode" van, azaz nincs ütközési lehetőség ami jobb is így mert elég nagy káosz lenne... Meg az ilyen gyépés "mindenkibe belemegyek akkor is" idiótáknak a legjobb szórakozásuk lenne ott idegesíteni az embereket.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.01. 19:39:49
  • Bazsio
    De lehet fuvart vinni.
  • heisenbergxxx
    valószínűleg eu2-es Freeroam szerveren vagy
  • Bazsio

De nem tudom, rajtam mindig átmentek és semmi bajom.
    Ez mitől van?
  • Axtros
    Akár szimulátor, akár nem, akár szórakozás, akár nem, akkor sincs keresnivalója ilyen gyepes XxXcsabi1987XxX és hasonló idiótáknak a multiplayer közösségben. Ezeket a lehető leggyorsabban ki kell szórni, különben azok, akik normálisan szeretnének játszani nem tudnak.
    Egyébként pedig a készítőknek / moderátoroknak is érdekük az ilyen egyének kiszűrése, mivel hosszútávon egy ilyen játék csak a felállított szabályok keretein belül tud hosszútávon életképes maradni.
  • Bazsio
    Szerintem is fpurman.