banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Zozzer
    Sziasztok!

Néhány napja a Steam-ről tulajdonosa lettem ennek a remekműnek. Van egy G25 kormányom, az Assetto Corsa-t szoktam nyúzni, de ez a játék valami csodálatos. Tiszta relax számomra! :) Szeretném megkérdezni, hogy milyen módokat érdemes feltenni. A Going East és a High power cargo pack dlc-k vannak meg.
    Pl láttam ezt a ETS2 Brutal Environment HD+Sound Engine Gold Premium módot. (szerintem a gépem elég erős) Érdemes feltenni? Vagy láttam van hozzá Winter mód is. Az sem lenne rossz, ha már idén havat nem láttunk. Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ezek a módok kompatibilisek egymással? Pl az előbb említett két mód együtt is tud futni, vagy külön külön kell valahogy kiválasztani? ill még a térképekkel kapcsolatban is érdekelne, hogy ajánljátok használni az alap játékon kívüli térképeket, vagy egyenlőre bőven elég az ami alapból benne van a játékban. Tudom ez így most hirtelen sok(k) egyszerre, de Ti már biztos tapasztaltak vagytok minden téren a játékkal kapcsolatban.
    Üdvözlettel,
    Zozzer
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2014.12.27. 12:59:20