52665
-
fpurman #44811 Szép napot ha már volt kis ajándék és lenne aki elvinné dobjuk már össze a pénzt egy DFGT re. :) tutti nagy öröm lenne a srácnak.
-
Borzas71 #44810 Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek. -
kamionos26 #44809 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Axtros #44808 Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?
Sokan igen, a legtöbben ki is próbálták, de vannak, akik csak single-ben játszanak, főleg a módok miatt, na meg azért, mert a multinak is megvannak a maga problémái. De az kétségtelen, hogy ki kell próbálni. Szerintem a legtöbben így is, úgy is játszanak, mikor kinek mihez van kedve.
Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot?
Általában csak annyira, hogy mindenkinek a saját kedve szerint működjön / jelenjen meg a "kicsi" világa. Festések, konfigurációk, kiegészítők, stb. terén azokat érdemes csak használni, amely ténylegesen tettszik vagy hasznos, de ez szintén mindenki maga dönti el.
Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?
A TSM egy térkép mód, amely kibővíti az eredeti térképet, mára már igen nagy területekkel (országokkal). Ennek is vannak hiányosságai - mint mindennek - de sokan szeretik. Ráadásul több más térkép mód (Russia Map, Romania Map) kompatibilis vele, tehát úgymond ezeket "össze lehet kapcsolni" egy még teljesebb Európa térképpé. A multiban csak az eredeti, illetve a hivatalos DLC-(k) által kínált térképen lehet játszani. (Jelenelg még csak a Going East van, mint bővítése, a Skandináv DLC megjelenése még bizonytalan.) Ami azért elég hiányos egy Európa méretű térképhez képest, a TSM ezt próbálja meg pótolni, igen sikeresen, gyakorlatilag már a program megjelenése óta.
A TSM Map innen tölthető le, a legújabb 1.15-ös patch-hez.
De a TSM-nél talán még sikeresebb - főleg a hazaiaknak - a Hungary Map, amely innen tölthető le.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.12.24. 10:09:44 -
Carl Davies #44807 Helló!
-Én nem multizok.
-Csak a TSM map, meg 3 kamion van modolva.
-A TSM az kiegészíti az alap térképet. Az OS az meg gondolom az operációs rendszer. (Operating System)
És végül Boldog Karácsonyt mindenkinek. :D
(Egyébként nem szét modoljuk, csak komfortosabbá tesszük :D)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.24. 10:07:00 -
csipez #44806 Sziasztok. Boldog karácsonyt mindenkinek !
Új gyerek vagyok itt. Át akartam olvasni hogy eddig mik történtek itt de 1000+ oldal elég húzós. Röviden magamról annyit hogy Horváth Martin a becsületes nevem és a 20. életévemet töltöm Zala megyében Nagykanizsán. Bocsánat a hülye kérdésekért. Ami másnak már lehet teljesen alap az nekem még ismeretlen.
Elsőnek arra lennék kíváncsi hogy itt mindenki multizik?
Másodszorra pedig az érdekelne hogy mindenki rommá modolja a játékot? :DDD
Harmadszorra pedig arra hogy mi az a TSM? OS?
Így kezdésnek ennyi. : )
-
Puhos #44805 Boldog Karácsonyt Minden Kamionos Kollégának! -
#44804 -
#44803 Our Christmas gift for you - TSM Map for patch 5.3.1 for patch 1.15.x
Like Franz Beckenbauer would say: "Ja is' denn scho' Weihnachten" (Is it Christmas already?)
At ours it is because we provide our TSM Map 5.3.1 for the patch 1.15.x today.
So you can cruise around our map during the holidays.
The whole team of TSM wishes a lot of fun!
Download:
https://bitly.com/bundles/thomastsm/W -
Axtros #44802 Játék, amit azért nem árt, ha komolyan veszel. :) -
#44801 Félreérted, csak azt tesztelik, hogy van-e már az adott patchben vizuális törés megjelenítése!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert vannak, akiknek az ETS2 egy játék, nem a valóságot véresen komolyan lemodellező szimulátor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Íme még egy kis ütközés fétis
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.23. 20:22:53 -
#44800 Basszus, ha tudom, szívesen segítek én is!
Le a kalappal előttetek! :) -
-
#44798 Nem kötözködés!!! De elmondanátok, hogy milyen értelme van ezeknek a borulós meg balesetes képeknek?? sajnos a játék fejlődik de ez nem mondható el a topicrol ..... ets1 nél annó sokkal jobb képeket lehetett látni pedig itt adotabbak a lehetőségek a jó képek készítésére -
#44797 Valaki segítsen pls.
Ugye van a Jele Schouwstra Combo, de a pótot nemtalálom seholse. a pótkocsi böngészőbe benne van(cn_jelle) néven de, a fuvaroknál nem jeleníti meg nekem.Miért? -
#44796 Ez nagyon szép kezdeményezés! -
cxaxoxc #44795 Nemrégiben én is hasonlóképp jártam...
-
#44794 Szép! Le a kalappal a segítők/adakozók előtt! -
#44793 Kótai Zoltánt talán nem kell itt bemutatni. Csináltak egy kis aranyos dolgot. :)
Kellemes Karácsonyt mindenkinek. :)
-
#44792 ilyennel é nmég nem találkoztam, nem is emlékszem ilyenre. Ez ugye akkor van, amikor a játékverzióban módosítás van, akkor lemondja a fuvarodat és visszadob a keződvárosba. Érdekes probléma,egyelőre nincs ötletem -
#44791 Köszönöm, már csak egy Scania kereskedést kell kerítenem, azt hittem azt már fedeztem fel, de mindent a maga idejében. -
Carl Davies #44790 Külön kamionként rakja be. Letöltöd, aztán berakod a Dokumentumok/Euro Truck simulator 2/mod mappába. Aztán belemész a profil szerkesztése menübe, és bepipálod. Így ott lesz valószínűleg az egyik Scania kereskedésben. -
#44789 és amúgy a második amit ki szokott írni -
#44788 köszi szépen megpróbálok egy steam újra telepítést és nem ősrégi a gép az egyik 3 éves a másik fél . Mod nincs a 1.15 elötti profilok mappáit kitöröltem. -
#44787 Tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudom ezt magaménak varázsolni? Itt is valamelyik gyári kamion helyére kerül amit meg kell vásárolnom? -
#44786 Azt veszem észre, hogy nálam most van a párzási időszak..
-
#44785 Látom írtad, nincs mod telepítve. Bár láttunk már itt varón karjút...
A C:\Users\juzernev\Documents\Euro Truck Simulator 2 könyvtárban a régi patchek profiljai le vannk mentve .bak végződésű könyvtárakba, ha minden kötél szakad, estleg az update előtti pofil visszaállítása segíthet.
Lehet, hogy a Steam klienssel van gond, lehet, hogy csak egy manuális update vagy csupán a Steam kliens újrainstallálása segít.
-
Skrupi #44784 -
#44783 Gondolom ez , vagy ez az összeomlási üzenet. Szinte biztos, hogy valami mod kavar be, ami vagy a játék verziójával, vagy másik moddal nem szereti egymást. Én konkrétan most direkt elő tudtam idézni egy ilyet az ETS2 1.14-es patch alatt egy korábbi verziós TSM map profillal.
Ha arra a másik gépre is feltetted ugyanazokat a modokat, akkor mind kikapcsolása, és egyenként visszakapcsolgatva megnézni, melyiknek az aktiválásakor dob ki asztalra.
Ha nincs fenn semmi mod, akkor meg lehet, hogy valami hardverillesztő (driver), pl. videokártyáé, nincs jól telepítve, vagy ősrégi verziójú. -
Carl Davies #44782 Értem. Most szedtem le inkább egy Kenworth k100-ast. Elég jó kis modot találtam, szép a hang is benne. -
kukubenko66 #44781 Szia.
Régebben mentem csőrös amerikai gépekkel és akkor egy modot kellett használni, ami eltüntette a sorompókarokat, mivel nem lehetett ráállni a zöld jelre.
Most ezt hajtom éppen, ami nem amerikai, de csőrös. 1.15-ön remekül működik és eddig egyetlen kapunál se volt gondom vele.
Scania T Mod v1.5.1 for ETS2 version 1.15 by RJL
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=151394
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2014.12.22. 22:56:13 -
sumi62 #44780 Kösz!!! -
Carl Davies #44779 Hali! Csőrös kamionnal hogyan lehet boldogulni? Már rég gondolkozom valami amerikain, csak ugye azok nem európára lettek tervezve. :S -
#44778 Hali . Egy másik gépre ami 68 bites felraktam ott is ugyanez ... Esetleg így van ötleted ?
-
Stewen1967 #44777 -
juhosati #44776 Sziasztok! A multi amikor kilépek direkt dob mindig vissza a kezdővárásomba és mondja le a fuvart ha van? -
#44775 Világosba is kérünk képet hatha megtudjuk állapítani pontosan hogy ki is ez. -
Stewen1967 #44774 A neve : Dóri és ha nagyon akarod előásatom... de nem olcsó mulattság :)
-
#44773 Szivesen!
Map-ból még tudom ajánlani ezt
Regizni kell! Én most ezen nyomom. Jelenlegi verzió 1.83 és kompatibilis 1.15-el.
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2014.12.22. 20:41:33 -
sumi62 #44772 Köszönöm.
Előbb tényleg körül nézek.