A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Stewen1967 #44730 Én nem használom mások modjait, csak a sajátjaimat.
A Brutál egy nyárias időjárás az ehhez való eső és színek, ködök, szmogok, felhők és a skybox, és ennek leprogramozásának összeállításával.
a Satan1990 ezek szerint valami téli mod, amit a gazdája arra próbál összehozni. Nos ha engem kérdezel talán ezt felé kéne jelezni, ugyan is a téli modhoz a fent felsorolt brutálos mutatványban leírt sorrendeket, lépésről lépésre végig kellett volna játszania a mod szerkeztőjének.
(A hó színe pl magában a hópelyhek textúrájában, az idójárás szkriptekben de sok egyéb más helyen is (autamata) leprogramozható.
a másik érdekesség, nyílván azok beállításai érvényesülnek jobban, aki "legalul van" ha az a mod zzzzzzz... névvel kezdödik, ki is üthet sok mindent ami a brutálban optimalizált FPS gyorsaságot textúrákat fény és világításbeállításokat etc.-
Olyan ez mikor egy láma elkezdte fikázni az 1.14-hez írt külső hangerő növelési szkriptemet pl, hogy az szar mert nem működik.
Igazából nem is volt mit írnom rá, mert működik az, de nem érdekel kinél milyen hibákaz generál bizonyos program ami nem is az enyém viszont az enyémet felűlírva kiüti vagy átírja az én beállításaimat majd jön az arc és pl a Brutálra fogva e hibákat szemeteli be pl a topikomat.
Ne vedd magadra, te nem is erről írtál, csak kicsit íronikus voltam és talán valaki a soraim mögé is lát ezután, és egyesével leteszteli a modjait amit használ, és csak utána kevergeti őket mikor már kiismerte az öszeset.
Támpont és fejlesztési segédeszközt is adok hozzá mert karácsony van.
mini konzol bekapcsolása:
aki tesztel is vagy érdekli a menetközbeni hibalehetőség:
config.cfg editálása a következő sorok 0-ról 1-re való átírással:
uset g_developer "1"
uset g_minicon "1"
uset g_console "1"
uset g_fps "1"