Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép gépek!
A véleményetekre vagyok kíváncsi hogy fekete metál festéshez milyen másodlagos szín és milyen szemcse szín az ajánlott?!
Köszi előre is mindenkinek. Addig is itt egy kép.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Első fuvar így együtt de már most tetszik 😊
Ezért jó a Scania és Volvo vagy Man, MB, min Daf mert ezekbe van erő rendesen nem akarom én lehordani a Renaultot de már a Daf se jó....
Azért nem mindegy, hogy 20-al mész vagy min 60!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Alkesz nevelde - hasonló a trabi neveldéhez, de van benne részeges kamionos, így alap, hogy azzal a karakterrel kell lenni 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azon, hogy megcsinálni??
Arra mondtam amikor megkel rakodni értitek??
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
letöltöttem egyet, de a readmeje német, németül meg nemtudok 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
És nem csak ponyvás kell hanem hűtős és mélybölcsős azt is lehet tunningolni, szín lámpák és a mélybölcsősnél pedig lehetne tunningolni hány tengely legyen mert ugye minél több annál hosszabb.És annál nagyobb fuvart lehetne vinni!
Utoljára szerkesztette: Bala24, 2014.09.03. 15:00:47
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.03. 14:17:04
újra itt vagyok ,rég jártam erre ,még az 1 rész idején. üdvözlök minden kedves kamion sófört.
Az első pár fuvarom már a saját géppel...... :
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Egy kérdésem lenne felétek,ha tudd valaki segíteni egy linkel,esetleg egy oldalal,ahol le lenne írva,hogyan csatlakoztatható a játékhoz az a kormány amit nemrégiben kaptam,egy ismerősömtől. Hogy egyátalán rácsatlakoztatható e a ETS2 játékra.
Kormány neve és tipusa: Compressor Supreme Force Feedback / Hy 823
Előre is megköszönöm a válaszokat aki esetleg tudja,hogy csatlakoztatható-e,vagy sem.
És esetleg van-e oldal,ahol le van írva hogyan is kell csatlakoztatni.
Skrupi Azért még nem vagyok C.Wurst <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: Skrupi, 2014.09.02. 20:36:28
Én is így elképzeltem de hát az SCS.........................kell rákényszeríteni!
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=5&t=165015
Papírok megvannak,írány utazni!
Úton
Skrupi,Bazsio<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nálam se sokáig volt bent mert most egy hűtős DSV fél pót van bent ami fehér így jobban mutat a kányával 😊<#wave>#wave>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Utána MAN és Renault.