A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Én Need For Speedből jövök, 4 évet játszottam az nyitott online ingyenes NFS Worlddel , és volt group chat lehetőség, sokat is beszélgettem versenyekről , pályákról, minden egyébről, de az annyiban más volt, hogy nem hosszadalmas. ETS2-ben elég unalmasnak találtam a különböző group beszélgetéseket, főleg mert mindenki a konvojt erőltette. Nincs ezzel gáz, csak megfájdult tőle a fejem. Skype-on sikerült többször is jó gruppettóba belépnem, az tetszett, de hosszú távon nem megoldás az sem.
Telefonon azért kell nyomni nekem, mert a PC-m szar, és ha indítok egy firefoxot, utána újra kell indítani a gépem, hogy menjen a játék , illetve , nem terhelném le a gépem még steammel, skype-pal, a hozzátartozó kiegészítőkkel, ha nem muszáj, inkább hasítson telefonon. A skype , steam, tapatalk kiváló, de a teamspeak nem eredeti (fizetős) változata ki-kidobál, buggol, ami érthető is.
Úgyhogy próbálok keresgéni, helyezkedni, hogy olyan közegben mehessek, ami nekem megfelel, nincs is ezzel gond, kinek mi tetszik, mik az igényei.
Most a hungarocamion nevű formációba léptem be, nekik van kész myvtc oldaluk, fórum felületük is, de a közösségi részt annyira nem használom ki egyelőre.
A restacar egyelőre nem nyitott a myvtc.net felé, az még nagyon tetszene, mégiscsak az a legnagyobb ETS 2 oldal óriási játékosbázissal, tartalmakkal, jó nevekkel, ismeretségekkel.