52665
-
#43551 egyébként a megfogalmazás elég balfasz a játék készítői részéről, mert egy dolog, hogy a gkv elfárad, senkinek semmi köze hozzá, az meg egy másik dolog, ha elfogy a munkaideje vagy a vezetési ideje. -
Bazsio #43550 Nem, hanem a sofőrőm nem alszik mert nem telik le az idő. -
Axtros #43549 Ha elfáradsz vagy megunod, akkor kilépsz a játékból. :) Amúgy sehogy. -
Bazsio #43548 Hogy lehet elfáradni a multiban?? -
Skrupi #43547
-
Skrupi #43546 Hali!
Szép kép!!
Ez az ősz mod elérhető valahol? -
#43545 -
#43544 -
#43543 Magnumra nem kell a csíkozás,a 105 fasza,már mondtam :D -
ikarusmester #43542 Van valaki gyál vagy 18 ker közelében aki tudd segíteni és átt jönn ény gyálon lakok a csokonai utcában. -
ikarusmester #43541 Hello
Nem engedi letölteni a multyt mit tegyek? -
Pucus996 #43540 Üdv! Még új vagyok errefelé kezdek egy kis magyar közúttal rögtön.. :D
Ja és a saját pótommal. :D
Utoljára szerkesztette: Pucus996, 2014.10.19. 00:24:34 -
Skrupi #43539 Újra nemzetközi utakon.
-
Skrupi #43538 Punky ez a pótkocsi elérhető valahol? -
Vektor015 #43537 ha nem gond rakok ki egy videót
General-InterNational Transport KFT.
weboldalunk: http://general-int.tk/ -
#43536 Helló végre itthon ! :D
Szépek a gépek -
#43535 rossz helyen kérdezed. Van, aki tud segíteni ebben és minden egyéb esetben is, de ő már nem fórumozik itt. A szomszéd fórumban, a prohardveren kérdezd meg -
#43534 Srácok!
Próbált már valaki Scania hangból Daf hangot csinálni? Lenne egy számomra nagyon kellő hang (V8), ami a Scania helyett a DAF használna. Viszont hiába írom át az értékeket, kilép a játék. Hol / hogyan tudom megnézni, hogy mit nem tud betölteni? -
ÁlmosNagypapa #43533 Sziasztok, boccs hogy nem írtam, de attól függetlenül még játszom. A fuvar NL-H ig tartott. -
Axtros #43532 ...hol lehet letölteni a multit és hogy kell fel rakni?
Google a barátod. :) Belépsz steam-be, majd innen letöltöd a klienst, feltelepíted és kirak egy új ikon az asztalra, azon keresztül indíthatod. De a steam-be játék közben is legyél bent. -
Bazsio #43531 Hé te Linux nem veled találkoztam ma Ausztriába??
Még irtál is hogy csáó egy fehér Scania-val vagyok egy kontinert húztam te meg mentél Német fele nem te voltál?? -
fjx235 #43530 Ok már jó, köszönöm! -
#43529 hááát annak ott kellene lennie...
-
ikarusmester #43528 Hello!!!
Segitsen valaki, hol lehet letölteni a multit és hogy kell fel rakni? stb..
Előre is köszönöm...... -
fjx235 #43527 oké,ott látom,de amikor a játékban a világtérképre kattintok ott nem jelenik meg Budapest stb! Vagy azt nem is kéne látnom?
Utoljára szerkesztette: fjx235, 2014.10.18. 16:46:57 -
#43526 A steam könyvtárban nem is fogod látni. ha a ets 2 ikonra klikkelsz jobb gombbal a steamben, tulajdonságok, és felül DLC fül. na és ott kell hogy legyen a goin east.
Utoljára szerkesztette: maujuri, 2014.10.18. 16:41:06 -
fjx235 #43525 Én a Goin East telepítése előtt elindítottam a játékot,lehet,hogy ez a baj,ráadásul a steam játékkönyvtárában csak az alapot látom! -
#43524 a steamben beírtam az alapjáték kódját, rögtön a telepítés után beírtam a megfelelő helyre a going east plusz kódját is, és letöltötte azt is a steam rögtön. Nem tudom, mit csináltál rosszul -
fjx235 #43523 Sziasztok!Most vettem meg a CD galaxys-ban a Gold verziót,feltelepítettem az alap játékot,utána beütöttem a Going East kódját,aktiválta,de a játékban nem látom?Mit csináltam rosszul?
-
94Patrik94 #43522 -
#43521 cd galaxis 3490 Ft
http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold-csak-kod.html
Oda van írva, hogy steamben aktiválható, tehát ez korrekt kell, hogy legyen. -
Jancsika1016 #43520 köszönöm a választ . Mit kérnek egy eredetiért ? -
pett3rson #43519 Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele ebbe a játékba, tetszik, bár néha elmélázok, mert nem történik semmi aztán egyszercsak jön egy kereszteződés Én meg nem győzöm taposni a fékpedált :)
Szépen néz ki egyébként, tetszik a megvalósítás, meg azért változatosak a tájak és a városok is. Olyan 30 %-ot már bejártam a térképből, van még mit felfedezni.
Kérdésem az az lenne, hogy mi a különbség a 2 tengelyes és a 3 tengelyes kamion között?
Személy szerint eddig azt láttam, hogy kisebb lett a tankom, többször kell tankolni, de mást nem fedeztem fel benne. Lehet azért, mert egyszerre vettem nagyobb motort meg váltót is. -
#43518 jól látod, igen multizunk :) (csak eredeti játékkal megy!)
Kiegészítőt az ETS2.lt vagy a Restacar.hu oldalról, vagy a google segítségét bevonva szoktunk letölteni. :) -
Jancsika1016 #43517 Hali látom itt hozzá értök vannak . Jól látom multiztok ? Kiegészítőket honnan szoktatok letölteni ? -
#43516 Sziasztok !! Találkozott már valaki olyannal hogy húz egy pótot és folyamatosan sérül. Mát a törpöm kivan, hogy nem tudok egy normális pacot összeállitani mert ami normálisan néz ki az mind hibás :( . Kellene egy hűtös ,de nem lamberet mert az már benne van. Erre gondoltam csak ez is sérül menet közben. Schmitz V2 By Donovan . -
Vektor015 #43515 Kis Találka.
[IMG]http://kepkezelo.com/]
General-InterNational Transport KFT.
weboldalunk: http://general-int.tk/ -
#43514 A 0.1.1-es patch majd támogatni fogja az játék 1.14-es verziót, külön belépés lesz a játékba, ott van a titkos izé, amiről tettek fel képet is, meg érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is. Most nem idéznék, mert küzdök az irodában az internet-hozzáféréssel.... Én mindenesetre nagyon bizakodó vagyok, tetszenek a hírmorzsák -
94Patrik94 #43513 -
Linux01 #43512 Bocs. Mit suttognak facebookon a multiról?