banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    "...én és sokan mások is azonnal megvettük, hogy támogassuk Pavel-éket"

A támogatást megértem, de a támogatásért cserébe adni is kellene valamit. Festést bárki tud csinálni, nem nagy ügy, egyszerű és gyors meló, hamar ki lehet adni, a hiszékenyeket pedig el lehet velük kápráztatni ideig-óráig. De ha valamiért valóban pénzt kérnek, akkor az legyen egy olyan DLC, vagy fejlesztés, amelyért a játékosok olyan tartalmat kapnak, amely valóban hasznos, élvezetes, "időtálló" és játszható. Ha egy cégnek 4-5 eurós támogatás kell egy-egy felhasználótól, akkor ott igen nagy bajok vannak a financiális politikát tekintve. A Going East ilyen volt, vagy legalábbis nekem bejött. Azt anno én is megvettem, de festésekért nem adok ki pénzt - azt én is meg tudom oldani, nehéz rakomány DLC-ért pedig megint nem adok ki pénzt - azt pedig mások csinálták már meg sokkal magasabb színvonalon, ráadásul ingyen.
    Arról pedig, hogy az egyes tartalmakat milyen hosszú idő után adják ki - elhúzódó fejlesztésre és erőforrás optimalizálási problémák miatt - megint lehetne vitát indítani.