Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Felraktam a multiplayer 1.0.3-as verzióját. Ha elinditom azt irja, hogy Unsuported game version detected. ETS2MP you need to have ETS2 1.9.24.1s (steam release).
Eredeti játékom van 1.9.24.1s patch-el, steambe be vagyok jelentkezve? Akkor mi a baj?
Ulvar

Facebookról a multisoknak:

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

Server-script update is coming later today - changes:
* Reports system.
* Temp bans.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ronso
Csabi ha nem értesz a számitogéphez akkor vegyél PS-t,vagy Boxot ott nem kell bonyolult dolgokat letörölni telepiteni,nem is értem mindenhez segitség kell,ha a nevedben az a születési éved akkor sajnállak mert a fiam 99 es de magátol csinál mindent még win reinstallt is...Bocs az offért..

Sakkoo.......Baszkiiii

Jó reggelit. Meg tudod változtatni a neved,ha ráméssz a profilodra a fényképed és neved mellett jobbról,van egy pici nyíl,katt rá és ott tudsz megadni magadnak több "álnevet".Mindig az aktuális álneved fog szerepelni multiban amit éppen kiválasztottál.Vagy profil szerkesztésénél is át tudod írni,csak ne felejtsd el elmenteni a beállítást.
chilios
Legalább azzal legyél tisztába hogy saját magad mit írsz, ugyanis arra válaszolt.

"94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o"

-> "Szia, nem multi 😊"

Viszont haladunk, már nem warez a téma^^
amúgy meg ez sztem multi mert ott van alul a "chat" ha észre vetted volna...
na mindegy én azért remélem ez multi mert amúgy végre ONLINE...
nem értelek titeket,ebben mi a "trollkodás"
meg mi az,hogy nem "multi"? nem értem
most nem kell itt sértegetni senkit,csak azért mert vmit nem ért
Szia, nem multi 😊
NagyiBMX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt, hogy köszönöm, én is gyakran használom, ha kérek valamit itt a fórumon. Csak, õ tényleg nem tudja értelmezni a dolgokat, meg össze-vissza irkál szavakat, amik nem is kapcsolódnak egymáshoz. Én csomószor nem tudom eldönteni, hogy õ most troll, vagy komolyan csinálja.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azok, akik "a válaszokat elõre is köszönöm" fordulatot használják, általában write-only userek. Én kizártnak tartom, hogy képes volt megvenni egy angol nyelvû oldalról, mikor az itt feltett kérdéseire magyarul kapott válaszokat sem tudja értelmezni...ez csak porhintés, hogy a nyaggatását hátha így meghallgatja valaki. Én már kénytelen voltam privátban is blokkolni, mert elkezdett a hülyeségeivel szpemmelni. Érdemes megnézni az értékelését, ehhez igen keményen kellett trollkodni, hogy odáig jusson...

Isten nem bottal, hanem VMware.

ezek meg hova lettek a fülkébõl? :"''"DDD azért érdekes,hogy csak én ülök benne elég fura 😊
94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o
egyébként hungarykum...
nem,nem steamról szedtem le hanem egy másik oldalról mégpedig innen: gold edition
mellesleg nem kért nekem semmi kódot csak letöltötte (megvettem) és úgy töltöttem le utána be regisztráltam elvileg Steam-be és azzal indítom el a game-t illetve ha nagyon multiznék akkor a multit indítom el 😊 viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy Steam-en meglehet változtatni a profil nevem? ha meg is lehet,akkor az a nevem fog látszani a multiban? mármint mások számára...
Ha megvetted az alapjátékot és hozzá a DLC-t, akkor kapnod kellett mindkettõhöz külön serial kódot.
Ezeket kell Steamen beregisztrálni, játékot letölteni a Steamrõl és kész.

Stornó
Sikerült leszednem a multit. Most már csak az a kérdésem lenne, hogy a telepítése során kér egy kódot. Azt honnan tudom elõ varázsolni, vagy valaki meg tudná mondani?
Misuka963
Szerintem nem csak te érzed így ;D

Szevasztok!

Segítség kéne, mert nem akarom sz@r-ra költeni a pénzem. Szerintetek van esély arra, hogy 120e. Ft-ból olyan gépet vegyek, amin 400°%-os render mellett ultrára állítva mindent elmegy a JÁTÉK akadásmentesen? Ha igen mire figyeljek oda? Vagy mennyit gyûjtsek még hozzá?
NagyiBMX
Semmi bántás nélkül, de én néha úgy érzem, hogy te nem is ember vagy.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

az akasztás pedig elmarad 😊
most az van,hogy megvettem meg minden viszont nem tudom hogy a vétel után hova töltõdött le ...
lehet hogy a Steam-el lehet elindítani? mert ahogy nézem csak onnan tudom KÖSZÖNÖM a választ elõre is
Kenny85

Sziasztok, ma megvettem az euro truck simulator going east-et a Humble bumble-tól, igényeltem az oldalt, letöltöttem a steam-et és fogalmam sincs hogyan tovább. Van ötletetek mihez kezdjek? Köszi!
köszönöm szépen 😊 így elég érdekes lesz...
SimaSuna
töröld le totalcommanderbõl, vagy windows intézõbõl.
lenne egy olyan kérdésem h a warezos ETS-t h távolítsam el? nincs is fent de azért elindul
nekem lenne egy olyan kérdésem,h az eredeti játékot is lehet modolni?
Miért kell hozzá az is?
Ha igen akkor tudnál benne segíteni, mert kerestem, hogy hol tudom beregisztrálni a játékom, de nem találom.
nem
az már meg volt
Ördögpalanta62
át kell állítani mindent a profilodba nyilvánosra,hogy mindenki lásson

Az ETS2-õt beregisztráltad a Steamen és feltelepítetted a Steamrõl úja?

Át visz oda. Rá kattintok az ikonra, belépek és ezt az üzenetet kapom: Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.
Mit tegyek, hogy le tudjam szedni, mert minden lehetséges dolgot nyilvánosra tettem, de így sem tudom leszedni?
Hali!
Van valakinek Genius Speed Wheel 3 MT- je?
Ma vettem egyet és elég érdekesen lehet vele kanyarodni.
maujuri
Mert innen szedd le:
ETS2 Multi
A steam ikonra klikk

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Helló mindenkinek.
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy az ezen a linken található módot közülletek használja-e valaki és ha igen el tudná-e esetleg nekem küldeni. Steem fiókot csináltam a letöltéséhez de akkor se tudom letölteni. Ezért kérnék ezen a téren segítséget. Ha valaki tud ebben segíteni írjon privátban és küldök egy mail címet.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Volt itt a benzinkúton egy új FH, nem tudtam megállni hogy ne fotózzam le. 😊 😊
Kellemesen csalódtam a Román kollégában, jó fej volt. 😊

Az alábbi gyors beszélgetéssel:
Én: Hello! Do you speak english? - Õ: Little! - Én: Can I take a few picture from the truck? - Õ: Yes! - közben végig vigyorgott. 😄

Több képet azért nem csináltam, mert nem akartam ott lábatlankodni a gépe körül.

///M I Love BMW. :)

Mentem én már japán mögött akinek 378-as volt a pingje, mégsem laggolt és lehetett mögötte közlekedni.
Sokaknak fps laggjuk van, akiknek annak meg net. Akinek egyik sincs, na az az aki mögött lehet is menni 😊
botto0604
A multihoz egy észrevétel. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de annyi balesetem volt a lagg miatt, hogy sok.<#idiota> Betartom a követési távolságot, sõt még több helyet hagyok, de egyszerûen annyi ember rohangál 200-as( ne adj isten 400-as) pingekkel. Tudom 500-as ping fellett kidob a szeró, de szerintem le kéne vinni az 500-at 200-ra.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

amúgy ha gondoljátok vegyetel fel Steamen:
csakcsabi18
tomi161996
köszönöm

maujuri
y gomb

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Misuka963
Az Ikarusok ledudálnak,gyorsíts 😄

Egy kis hazai...

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

az a gond,hogy én egyelõre 1.9.24.1-es patchel nyomom (amig nem lesz meg az "eredeti" szerinted azzal is fog mûködni? vagy inkább ne is reménykedjek?
jutiput
Próbáld a legújabb 1.9.22 patcht, nálam azzal megy!<#wave>

na szóval...
ha jól értelmeztem,akkor az eddigi "warezos" mentéseimet nem tudom majd folytatni az eredeti játékban?
illetve még egy olyan kérdésem is lenne,hogy ugyan meg lesz eredetiben viszont a mentéseimet valahogy be rakni az eredeti játékba? remélem értitek mire gondolok,csak azért feltételezem ezt mert jó volna onnan folytatni ahol abba hagytam... a válaszokat KÖSZÖNÖM elõre is
tomi161996
helló multiplayerben hogy lehet játék közben írkálni ?

maujuri
[/url][/img]

Tirdi