Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a multiplayer 1.0.3-as verzióját. Ha elinditom azt irja, hogy Unsuported game version detected. ETS2MP you need to have ETS2 1.9.24.1s (steam release).
Eredeti játékom van 1.9.24.1s patch-el, steambe be vagyok jelentkezve? Akkor mi a baj?
Facebookról a multisoknak:
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Server-script update is coming later today - changes:
* Reports system.
* Temp bans.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sakkoo.......Baszkiiii
"94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o"
-> "Szia, nem multi 😊"
Viszont haladunk, már nem warez a téma^^
na mindegy én azért remélem ez multi mert amúgy végre ONLINE...
meg mi az,hogy nem "multi"? nem értem
most nem kell itt sértegetni senkit,csak azért mert vmit nem ért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.

nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belsõ világításos mod?! :o
egyébként hungarykum...
nem,nem steamról szedtem le hanem egy másik oldalról mégpedig innen: gold edition
mellesleg nem kért nekem semmi kódot csak letöltötte (megvettem) és úgy töltöttem le utána be regisztráltam elvileg Steam-be és azzal indítom el a game-t illetve ha nagyon multiznék akkor a multit indítom el 😊 viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy Steam-en meglehet változtatni a profil nevem? ha meg is lehet,akkor az a nevem fog látszani a multiban? mármint mások számára...
Ezeket kell Steamen beregisztrálni, játékot letölteni a Steamrõl és kész.
Segítség kéne, mert nem akarom sz@r-ra költeni a pénzem. Szerintetek van esély arra, hogy 120e. Ft-ból olyan gépet vegyek, amin 400°%-os render mellett ultrára állítva mindent elmegy a JÁTÉK akadásmentesen? Ha igen mire figyeljek oda? Vagy mennyit gyûjtsek még hozzá?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
lehet hogy a Steam-el lehet elindítani? mert ahogy nézem csak onnan tudom KÖSZÖNÖM a választ elõre is
Ha igen akkor tudnál benne segíteni, mert kerestem, hogy hol tudom beregisztrálni a játékom, de nem találom.
Mit tegyek, hogy le tudjam szedni, mert minden lehetséges dolgot nyilvánosra tettem, de így sem tudom leszedni?
Van valakinek Genius Speed Wheel 3 MT- je?
Ma vettem egyet és elég érdekesen lehet vele kanyarodni.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy az ezen a linken található módot közülletek használja-e valaki és ha igen el tudná-e esetleg nekem küldeni. Steem fiókot csináltam a letöltéséhez de akkor se tudom letölteni. Ezért kérnék ezen a téren segítséget. Ha valaki tud ebben segíteni írjon privátban és küldök egy mail címet.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Kellemesen csalódtam a Román kollégában, jó fej volt. 😊
Az alábbi gyors beszélgetéssel:
Én: Hello! Do you speak english? - Õ: Little! - Én: Can I take a few picture from the truck? - Õ: Yes! - közben végig vigyorgott. 😄
Több képet azért nem csináltam, mert nem akartam ott lábatlankodni a gépe körül.
///M I Love BMW. :)
Sokaknak fps laggjuk van, akiknek annak meg net. Akinek egyik sincs, na az az aki mögött lehet is menni 😊
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
csakcsabi18
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
ha jól értelmeztem,akkor az eddigi "warezos" mentéseimet nem tudom majd folytatni az eredeti játékban?
illetve még egy olyan kérdésem is lenne,hogy ugyan meg lesz eredetiben viszont a mentéseimet valahogy be rakni az eredeti játékba? remélem értitek mire gondolok,csak azért feltételezem ezt mert jó volna onnan folytatni ahol abba hagytam... a válaszokat KÖSZÖNÖM elõre is