52658
-
retoucher #42285 #42253: Teljes mértékben egyetértek veled!
#42264: Ha már rendbe tetted a bannert (megjegyzem sztem sokunk örömére), Frank mapja is megérdemelne egy linket a DLC-s sor alatt, hisz nem csak hazai szinten, de nemzetközileg is az egyik legjobban elismert mapok közé tartozik az ETS2 közösség körében!
Sztem ez a minimum, h olyan dolog legyen kitéve a banner alá, ami nagyon sok embert érdekel(het)!
-
pokmike997 #42283
-
peta19901010 #42282 H gondolod a magyar mappot pidig itt érheted el. -
peta19901010 #42281 Helló
A TSM map legújabb verziója az 5.1.2 és biztos megy a legújabb verzióval mert ma jött ki. -
#42280 A módban van egy OLVASS EL nevű fájl, vannak benne hasznos részek, igen megy a legújabb verzióval ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!v0.9.22
RÁCKEVE
TÖKÖL
KISKUNFÉLEGYHÁZA
DUNAHARASZTI
DÖMSÖD
ÓCSA
ÜLLŐ
GYÖMRŐ
TSM mappot passzolom, gondolom a készítők oldalán megtalálod. :D
az ets2.lt-n találsz módokat :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 20:49:31 -
metaxx #42279 High Power Cargo Pack
-
Csabi2007 #42278 Köszi! :) ÉS a magyar map mennyire bővült ki? Valamint megy a legújabb verzióval?? A tsm mapot hol érem el és az is megy a legújabbal?? Valamint modokat a restacaron kívül hol tudok beszerezni?? -
#42277 Üdv
- Igen, letöltheted a Restacar oldaláról majd ha újra elérhető lesz. :D
(Vagy innen ;)
- Ott van fent a fejlécben is, 1.12.
- Költözik az oldal, ezért nem működik most, de ez ott is le van írva..
- Jelenleg csak régi játékverzióval, szóval érdemes inkább egy új profilt csinálni és néhány fuvart csinálni offline, remélhetőleg hamarosan kijön az új multi verzió. :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 20:33:02 -
#42276 jaaaj nem láttam :DDd ment repü -
Csabi2007 #42275 Sziasztok!
Nagyon rég nem játszottam ezzel a játékkal, de most újra kedvet kaptam hozzá és lenne pár kérdésem:
Élőszőr is Frank adott-e ki újabb magyar mapot?
Melyik jelenleg a legújabb frissítés a játékhoz?
Mért nem megy a restacar oldal mert így ha frissítem a játékot nem tudok hozzájuk leszedni módokat gondolom a régiek meg nem lesznek jók?
Hogy tudok multizni?? -
#42274 válaszolhatná a privátomra te kis meleg -
#42273 -
Hungarykum #42272 A Képek még nem voltak kitéve csak a link :P
-
#42271 voltmár, úgyhogy szpojleresítettem -
Hungarykum #42270 Új DAF első képek (tervezett kiadás szeptember 2. fele)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 20:05:04 -
Bazsio #42269
Változtatok, és kösz.
-
#42268 át lehet írni, de nem érdemes, brutális játéklassulást okoz :/ -
tothbalu99 #42266 Tudja valaki esetleg erre a valaszt? #42233 -
#42266 Jó lett. Az nfsw is tetszik. Habár mobilon írok...
ON: a multiplayer nagyon jó állapotban van, hamarosan frissítés lesz, várható, remelhető, letölthető -
#42265 Innen -
#42264 ha már a hg nem tette meg, picit átrendeztem a gombokat hogy ne takarjon ki egy fél oldalt fölöslegesen :D -
aurél64 #42263 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni Hogy Scania T-seriát hol tudok letölteni Olyat mint a MSG-520-as Paripa!
Elöe is köszi a segítséget. -
-
zorba3333 #42260 Itt a fórumon nincs új, és régi tag közötti különbség. Mindenki megírhatja a véleményét, javaslatát, stb attól függetlenül, hogy mióta van a fórumon.
Itt nincs kiváltság, meg "elnézem neked, mert régebben vagy tag" stb.
Jól is néznénk ki, ha attól függne bárkinek is a hozzászólás lehetősége, vagy a véleményének "súlya", hogy mióta tag, vagy épp rendelkezik-e V.I.P tagsággal.
Én is csak egy mezei felhasználó vagyok itt, mint bárki más a közösségben. Semmilyen előjogom, vagy VIP tagságom nincs, és nem is lesz. Pusztán a véleményemet adtam közre.
Nyugodtan írd meg, ha valami nem tetszik, vagy ötleted van bármivel kapcsolatban, ami a játékhoz kapcsolódik. Aztán, ha netán valakinek nem tetszik, majd lereagálja, ha eldurvulna a helyzet, akkor majd jelezve lesz a HG felé, és Ő majd intézkedik. Nincs itt ebből probléma.
Nyugodtan kommentelj, ezért van a fórum. -
#42259 Perfekt -
#42258 ezt én se írhattam volna szebben, de én itt új vagyok, nem VIP, nem mertem erről okoskodni. Megy a zöld gomb.
ON: nemzetközi multiplayer fórumban találtam egy embert, akivel lehet normálisan vitatkozni a 90-es limiter témájában. Már alig várom, mi sül ki az újításból , a facebookon megy a promóció, hamarosan lesz frissítés. -
JohnBart #42257 Előreláthatólag szeptember második felében jön az új DAF, ingyenes peccs formájában. -
szotyi12 #42256 Szép napot! AXmen, Sure, 94Patrik94, Gábor55, Maujuri, peta19901010, ÁlmosNagypapa, pokmike997, Skrupi, Norby646, Punky, Danyr, Bmwcrash -
AXmen #42255 Portsmouth (GB) - Esbjerg (DK)
Utoljára szerkesztette: AXmen, 2014.08.18. 11:17:46 -
Redapple #42254 +1
Ez a fórum -eredeti funkcióját tekintve- sajnos tökéletesen használhatatlan. Inkább nevezhető képfeltöltő exhibicionisták oldalának.
Utoljára szerkesztette: Redapple, 2014.08.18. 09:55:12 -
zorba3333 #42253 Nem szokásom senkit sem figyelmeztetni, sem kioktatni, mit, és hogyan írjon/csináljon a fórumon, mert egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt úgy gondolom, hogy ez a házigazda, illetve a moderátorok dolga.
Ennek ellenére egyszerűen nem tudok elmenni amellett szó nélkül, ha olyasvalaki kezd el "ekézni" egy fórumozót, aki saját maga is toplistásként gyártja a felesleges spam-et a fórumra.
Mire gondolok?
42248-as hozzászólásodban a következő felszólítást írod fórumozótársunknak.
"És ez nem hiradó, hogy milyen baleset lett! "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(A bejegyzésed nyelvtani részét hagyjuk is a hozzászólásodnak.
Az, hogy 15 évesen, még ilyen szinten legyen a fogalmazási készséged, illetve helyesírásod, hát.... elgondolkodtató.)
A félreértések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy nem védeni akarom "sok X Csabát", hiszen valóban hibázott, amiért meg is kapta a figyelmeztetést a moderátortól, de ennek ellenére Te, a biztonság kedvéjért azért még egyszer "belerúgsz", ráadásul olyan dolog miatt, amiben egyértelműen Te vagy a "spíler" itt a fórumon.)
A "híradózás" miatti savazás előtt, első körben nézz körül a saját hozzászólásaid között.
Bejegyzéseid 98%-a semmiről nem szól, csak az általad "híradózásnak" említett aktuális helyzetjelentésről.
Mielőtt azt mondanád, hogy igazságtalanul írom ezeket, íme néhány példa az utóbbi pár napban íródott hozzászólásaidból.
(A helyesírási hibáidat szándékosan nem javítottam!)
"Még itt a határon vagyok ", "Fura, hogy nincs utánam semmi",
"Ma hazaértem", "Következő indulás jővő Csütörtök ",
"Csak Bécsig kaptam fuvart de hátha lesz Debrencbe!", "Hát rossz hír, hogy nem lesz fuvar egyik magyar városba se így holnap üresen haza döcögök Debrecenbe"
"Hegymászás ", "Na evvel a fuvarral uzsgyi neki Lyon majd valahogy megyek haza, mert Húsvét óta nem voltam itthon, eddig szerintem a házamat is elvitte valaki"
"Folytatás ", "Pihenés",
stb, stb
Amit csinálsz az nem "híradózás"? Szerinted ennek van létjogosultsága a fórumon? Mennyivel különbek ezek a hozzászólásaid, mint az általad savazott fórumozó "balesetet bemutató" képe?
Mielőtt félre értenél....
Nem a képekkel van gond, hiszen egyrészt színesebb tőlük a fórum, másrészt sokan töltenek fel jobbnál jobb képeket, amiből ötletet, inspirációt meríthetnek modderek, játékosok egyaránt.
(Tanulhatnál tőlük.)
Viszont, ha jobban megnézed, a legtöbb kép egy beállított jelenetet, (és nem egy pillanatnyi random helyzetjelentést) tartalmaz, amit a készítője meg akar mutatni.
(Kár, hogy ennyi idő elteltével sem vetted még észre, pedig anno rengeteget foglalkoztunk a témával itt a fórumon.)
Miért nem használod pl.: a Word of Trucks oldalt?
WoT
A fórumra feltöltesz egy képet az aktuális fuvarodról, a többi 4-5 képedet, pedig a WoT-ra, és ide csak a linket szúrod be.
Akit érdekel, úgy is megnézi, ha nem ezen a fórumon van közzétéve.
Értem én, hogy lényeges a pontvadászat, meg a "központban vagyok" érzés, de ettől még ugyanúgy kapni fogod a pontokat a fórumozóktól, csak a "híradós" jellegedet szüntetnéd meg.
Remélem nem érted félre a hozzászólásomat, és fiatal korod ellenére átlátod, hogy nem bántani akartalak ezzel, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy mielőtt "ekézni" kezdesz valakit, először a saját "portádon" tegyél rendet. -
#42252 Végre valaki, aki nem Brnózik. -
#42251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak sikerült elqrjantani a linkelést, pedig most már szerkeszteni is lehet a HSz-t vipp nélkül is 5 percig...
Szóval a Kamov eredetije sajnos már 1970-ben megsemmisült.
KA-26 HA-MMA
-
#42250 Magyar Kamov megy Amszterdamból Brünnbe
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.08.18. 00:52:49 -
94Patrik94 #42249 új gép :D
-
Bazsio #42248 Tudod a linkeket egy hsz kell rakni!!
És ez nem hiradó, hogy milyen baleset lett! -
#42247 Beraktam spoilerbe a képeidet,legközelebb figyelj rá! -
#42246 Kezd ez a topik dedó szintre menni oké hogy sztorit írtok a képhez, biztos vicces vagy mi, de ez hogy 60 kép 60 hszbe .. eh.. -
XxXcsabi1987XxX #42245 őő
bocsmáár -
XxXcsabi1987XxX #42244 kis baleset egymás után :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.17. 22:55:38