banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #42224
    előzések, monoton, unalmas, kihalt, egysíkú. Ez nem motocross madness vagy GTA , az biztos. :) Kevesebb baleset lehet, már előrelépés. Meg lehet indokolni a változást, már egy jó dolog. Én még nem találkoztam épkézláb indoklással, hogy a nagy sebesség milyen módon teszi jobbá az egész játékot.
    A necces helyzetekre pont nincs szükség még pluszban, én eleget láttam eddig, és tegyük fel, te jól kezeled, de a brazil-török-román-lengyel gruppetto meg szarul kezeli. Az orosz leszarja, rád legyez nagy sebességgel, jobbról előz, ezeket jó százalékban ki lehet venni.
    Sokan mondják, hogy pontatlan az előzésnél a szerelvények helyzete, távolsága. Hát ha te előzöl, akkor én elveszem a gázt, mert tudom, hogy be akarsz férni. Ha nem enged el valaki, miközben előzök és direkt rágyorsít, akkor is jó vagyok, nem előzöm meg. Ha meg csak bohóckodik direkt, akkor ő egy seggfej, ellene nem tudsz mit csinálni így se úgy se.
    Én a 90-re szavaztam, és remélem, sokan belépnek majd játszani. Én nem fogok, mert nem érek rá.