A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sajnos teljesen természetes dolog a multiban a baleset, a seggfejek stb stb. Én ma mentem elég sokat, semmi gondom nem volt mondjuk. Dolgoznak a kitiltásokon, ma a német fórum megbízottja takarított, amikor kiléptem. Dobálják ki az embereket, aztán amikor esetleg előrébb tudunk lépni mint multiplayer játék, értsd: stabilabb, kiforrottabb felhasznláói felület stb stb, akkor még komolyabban odafigyelnek a tiltásokra. Addig csak menni kell erőre, kész.
A gyökerekről ennyit, a másik probléma a 120-szal száguldozó nagyképű billentyűs-egeres játékos. Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem kemény a PC-je, ahogy nekem se, meg semmi baj, ha nincs 900 fokot forduló kormánya valakinek, elvégre gazd. válság van meg nem mindenki felnőtt, ez OK, de aki nem profi cuccal megy, az ne akarjon 120-szal repeszteni és aztán reklamálni. A nemzetközi terepen meg meg a mutogatás, hogy ki a hülye.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én vagyok én, te vagy te, melyikünk a hülye, én vagy te?