52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tirdi

• Bazsio
    Jó estét!

Megyünk Amsterdam-ba rizzsel

Mióta Logitech billentyűzetem és egerem van azóta sokkal jobb az irányítás
  • Misuka963
  • hodusu
    KÖSZI A SEGÍTSÉGET:)
  • siplace2
  • cxaxoxc
    Szerintem valamelyik mód ütközik valamivel. Nálam is ez volt. Kipróbáltam, hogy mindet kikapcsoltam. Úgy tökéletesen lehetett nézelődni mindenfelé. Aztán szépen egyesével visszakapcsolgattam őket, és kiszűrtem mi ütközik:)
  • hodusu
    Szevasztok
    Tudna valaki segíteni abban hogy a térképet lhete e valahyog összébb húzni??
    Görögországból és a spanyol portugál régióból alig látszik valami!
    Lehet valahogy még kicsinyiteni vagy valahogy megfogni és félre húzni?
    előre is köszi
  • Jazzdobos
    koszi mindenkinek :)
  • Sordoran
    Az első 1-2 fuvart teljesítsd offline, ne multiban. Mivel a szerver határozza meg az időt, ezért van az, hogy az első fuvar késéssel teljesíthető, és utána nem találsz másikat. Ha ez megvan belépsz multiban és folytatod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sőt, nem is kell új profilt kezdeni, annyi a lényeg, hogy ne legyen mod aktiválva. Én például egy fullos profilt használok multiban, ott úgysincs értelme karriert építgetni, mert sok ovis elrontja. Itt le lehet tölteni ha kell, sok garázs, kamion és pénz (a sok garázs miatt lehet gyorsan közlekedni ha messze tőled van konvoj amibe csatlakoznál).
  • Kudawudashuda
    Nézzetek át a restára ott le van pár dolog, hogy mi a teendő vagy a multi fórumára.

Egyébként új profilnál érdemes levinni az első néhány fuvart offline, majd hitelből tudsz venni vontatót és azután már lesz fuvarod.
  • Jazzdobos
    Pedig jó lenne mert elég rossz hogy folyamatosan törlöm a profilt és újra csinálom reménykedve hátha
  • NagyiBMX
    Még én se kaptam rá választ, de nem csak nálunk van ez a probléma. #40181
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség!
    Olyankor mit kell csinálni, ha multiban nem látom a gyors fuvart? Az érdekes az, hogy én letudtam vinni egy fuvart, láttam is a többi fuvart, majd amikor leszállítottam, közölte velem a játék, hogy elkéstem és nincs gyors fuvarom?! Valaki tudna segíteni?
  • Tirdi
    Ez működhet ETS2-ben is, kuplunggal?
  • Bala24
    Elképesztő, nagyon bírom ezeket a képeket! Remélem többet is tudsz feltenni! :D. Amugy irhatok neked egy pm-et lenne egy kérdésem! :D
  • retoucher
    Egy kis hazai...

• Tirdi
    Meg volt hirdetve, a Magyar Multiplayer Team FB csoportban. Miden nap van szervezve konvoj.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szívesen látunk ott mindenkit, gyertek, minden nap van konvoj.
  • tutuhawer #40184
    értem, köszi
    A prohardverem lehet, rákérdezek, ott vannak szakik , meg esetleg autóversenyzős topikokban, mi fán terem a két fajta kormány
    Nekem Win7-tel nincs gondom, sajnos fel se tudom telepíteni, annyira régi a PC-m :D Gond egy szál se vele :)
  • gordon 24
    Akik válaszoltak a kérdésemre azoknak nagyon köszönöm!

Megoldottam a dolgot.. Nem a Logitech zavar be neki hanem a Windows. Valamit változtattak rajta és a Win7 alatt nem rendelkezik aláírással. Így a win7 mindig kérdezi akarod-e indítani bla bla. Logi profilerból el sem indul. Tehát kikapcsoltam a win7 ezen funkcióját és voálá... Máris működik a kormánnyal.

Még 1x köszi...

tutuhawer:

Sajnos ebben nem tudok segíteni neked. Én csak a Momot illetve a g25 öt ismerem a Logiból mivel ilyen kormányaim voltak/vannak. A g25 nek csak a váltójával volt gondom, az volt bontva illetve javítva.. Szóval a kormány szerkezetét nem ismerem sajnos.
  • itya
    Sziasztok 4.7.2 mapot szeretném aktiválni de nem teszi be az aktiv modok közé.Valamit változtatni kell?1.9.22 verzió van fent előre is köszi a választ.
  • NagyiBMX
    Olyankor mit kell csinálni, ha multiban se haverom, se én nem látunk gyors fuvart? Az érdekes az, hogy én letudtam vinni egy fuvart, láttam is a többi fuvart, majd amikor leszállítottam, közölte velem a játék, hogy elkéstem, nem kapok semmit se. Azóta én se látok gyors fuvarokat.
  • Robert24
    Igazából 10-en voltunk csak lemaradtam a képről...
    Na, majd máskor.
    Én véletlenül keveredtem oda épp láttam, hogy a benzinkútnál gyülekező volt és odapofátlankodtam.
  • tutuhawer #40179
    Nekem Logitech DFGT van, 900 fokot fordul az is, és a chat ablak után is van FFB-m, minden ugyanolyan. A profilerben is tudok állítani, ha kell. Néha bugos lesz a váltóm, de másik gomb megnyomása után már jó, minden OK
    Ami kérdés nekem: Ha megkérdezek egy G25-öt vagy G27-et használó játékost, akkor az ő tippje lehet-e hasznos nekem? Mennyiben tér el egymástól a két kormány belseje? Vágom, hogy 2 pedálom van nekem, ez egy különbség, de a százalékok beállítása stb stb eltérő vagy hasonló a DFGT és a G-s széria közt?
  • Szabi #40178
    ez megvolt hirdetve, vagy csak úgy összejött a társaság ? :)
  • Tirdi
    Magyar Multiplayer Team szombati konvoja.

A saját MAN-cim. :)

És egy hangulatkép.

Bocsánat a sok képért.
  • Bazsio

Jó, hogy visszajöttél!Nem baj ha kis időre is!
  • peta19901010
    Köszönöm a segítséget. Sikerült összehoznom, hogy mennyen.
  • CsiziTrucker

• sure
    16+ !

* * * * * * * * * * * * * *

Brno-Mikulov között félúton

Ugyanez 2 hete "élőben"
  • cxaxoxc
    ETS 2 multi letöltése
  • peta19901010
    Nem.
    Ha az 1.10.1.7-es verziójú játékhoz az kell tudsz rólla linket küldeni, vagy hogy hol találom meg?
    Kösz előre is.
  • bmwcrash
    A 0.1.0.4.2.2 verzó van fennt?
  • Tirdi
    Húha. Mennie kéne, nem tudom akkor.
  • peta19901010
    Igen.
  • Tirdi
    Elnézést a tripla hsz.ért, mindig elfelejtem a mondanivalóm.
    Kormány témához annyi, chat, vagy menü nyitás után néha a váltó nem működik fölfele irányba, billentyűvel leváltok, és vissza, akkor javul meg.
    Kérdésim:
    Tényleg lehetséges olyan, hogy a multi törli a mod mappám tartalmát, olyankor ha nem pipálok be modot?
    Mod parancsikont elfogad modnak?
    Hogyan tudom ellenőrizni a modjaim, kompatibilisak-e a játékkal, anélkül, hogy mindegyiket kipróbálnám? (Kerekedőlátogatások, stb...)
  • Tirdi
    Steamen be van regisztrálva a játék?
  • Tirdi
    Nekem nincs semmi gond. Néha-néha úgy indul, hogy mondjuk rosszul áll a kormány, kihúzom, bedugom, aztán visszaáll 200°-ra. Egyszer az FFB teljesen eltűnt, újraindítás után megjavult. (DFGT)
  • peta19901010
    Ebben tud valaki segíteni? Fontos lenne, mert nem tudom elindítani a multit.
  • bmwcrash
    Nálam (G27) nincs semmi gond, viszont az mar amióta multi van ha megnyomom 1x a chat gombot eltűnik az ffb...
    Próbáld meg újra rakni a profiler-t.
  • gordon 24
    Új frissítés óta a multinál nem foglalkozik a logitech profil beállításaival. Másnál is van ilyen gond? Egyszerűen nem bírom 900 fokra belőni. nem értem mi van. Még tegnap az eggyel öregebb multi patchel semmi gondja nem volt. Ötlet?