A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
NicoKoko759 #40043 Realitásban nem vagyunk egy hullámhosszon, de ez persze nem baj. Annyiban talán igen, hogy minél kevesebben vannak mellette, annál kevésbé foglalkoznak vele a fejlesztők, így soha nem lesz belőle semmi.
Igen, kamionok jöhetnének, régiek újak egyaránt. Én pl. repesnék egy IFA L60-ért. Második teherautó, amit életemben vezettem, első egy 4 hengeres volt. :D
Aztán, ha haladnának a térképpel, lehetne mondjuk Oroszország, ott meg kifogyhatatlan azon teherautók tárháza, amiből válogathatna a csapat. Aztán persze jöhetne sok klasszikus Scania, DAF, Iveco tralala. Én örülnék egy amcsimotoros Magnumnak is. :D Vagy limitált kiadások elkészítésének. Aztán kedvére válogathatna az ember. De ebből se lesz semmi, csak majd akkor, ha valaki megcsinálja esetleg.
Én is áldoznék a játékra. Mondjuk nem havonta, de 3 havonta vennék egy dobozos DLC-t.
Még nem próbáltam, de a logikám szerint a Steam egy nagy hülyeség. Internet nélkül nem indul el a játék? :O Ha egyszer unatkozom majd kipróbálom, hogy kikapcsolom a netet és úgy próbálom elindítani, de az a sejtésem, hogy nem fog elindulni. Ilyen egy ökörséget. Csatlakoztam a WoT-hoz, azt is megbántám. Minden indításnál kérné a jelszavam. Persze oké, megadtam, hogy jegyezze meg, nadekéremszépen... Net nélkül már semmi sem működik, amit egyszer beregisztráltam. Nem értem a logikát, miért nincs választási lehetőség. Persze hangsúlyozom, nem próbáltam még net nélkül.