banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #40042
    nekem a realitása már most is teljesen jó, szerintem ennél jobban bonyolítani nincs értelme

inkább jöjjön az a sok-sok új kamion amiről voltak a képek.. meg lehetne néhány régebbi klasszikus kamion is!
    nem értem mire kell nekik bő fél év egy kamionhoz amikor a hobbi modder 1-2 hét alatt blueprintből kész van vele úgy hogy még csak nem is látott igazit.. :D

a world of truck oldalon remélem hamarosan tényleg lehet majd közös cég és ezt látni is fogja majd egyszer a multi is :)

illetve készülhetnének gyorsabban is az új területek, ezt is siralmasan lassan csinálják, értem én hogy kell néhány új épületmodellt csinálni, de a térkép nagy részét csak össze kell dobálni a szerkesztőben.. ez nem kéne 1évig tartson...

ha a tartalom reális áron jönne dlc-ben akár havonta is, folyamatosan venném őket, csak csinálják már gyorsabban basszus, ha kell vegyenek fel több embert! :D