banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NicoKoko759
    Gondolom nekem akartad intézni a kérdést. Nekem is 154 a maximum, de mivel bugos a multitól fogva a játék, nekem se egyjátékos, sem többjátékos módban nem dolgoztak, így kirúgtam mindet. Próbaképpen visszavettem néhány játékbeli nap után 1 alkalmazottat, adtam neki egy kamiont, hogy dolgozzon, erre 3 nap után küldött 1 levelet, hogy oké, jó lógatnia a lábát, meg ilyenek, de így nem lesz miből kifizetnie a számlát. :D Így újra kirúgtam és azóta nincs alkalmazottam. Nem tudom, hogy mikor lesz több alkalmazott a játékban, talán soha, talán a véghajrában. Fontosabb a csillogó-villogó kütyük, fények, festések, mint a tachográf, normális papírkezelés, vámellenőrzés, komphasználat és sorolhatnám a realitás hiányát még vagy 20 percig.
    Még egy kis szösszenet! Aki arról ír/beszél, hogy nincs jogosítványa csak gyalogtúrára vagy kerékpárra, ezért honnan tudná, hogy az adott országban mennyivel szabad maximum közlekedni, ( ezért bemutat a sebességhatároknak ) annak ajánlom a határátlépőknél a nem túl szép, de annál informatív hatalmas tábla szemrevételezését! Minden világosan ábrázolva van rajta! Menetirány szerinti jobb oldalon az út mellett.