banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #39979
    A going east kódomat nem engedte aktiválni, amíg az alapjáték nem volt telepítve. Kiírta a steam, hogy az alap kell előbb, utána a DLC. Nálad nem így van, ez furcsa.
    Csak nálad nem OK az aktiválás-letöltés, szerintem a neten nem a http://hu.wikipedia.org/wiki/Humble_Bundle oldaláról kell rendelni. A második eredeti játékom valaha ez a játék, de még én is tudtam, hogy furcsa a humble bundle. CD galaxisból vettem, nincs is gond. Csaba, kérdezel a fórumban, aztán rögtön megcsinálod a szart, a rosszat, amit senki se csinál, mert rossz. Aztán kapod a szar, rossz végeredményt, amivel meg nekünk megint küzdeni kell. A szar, rossz, elkúrt, szemét eredményedet innen nehéz kijavítani, ha szar, fos alapokról csináltad. Értem én, hogy sikerült már játszani a játékkal, de lehet, hogy csak ideig-óráig. Sok a furcsaság nálad Csabi, én egy ideje ismerlek, 2010-ben együtt mentünk már NFS-ben, akkor megjegyeztelek magamnak.