banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sordoran
    Nos érdekes karambolba keveredtem multiban ma. Konvojban haladtunk, de én pót nélkül, mert később csatlakoztam utánuk. Az egyikük streamelte is, akivel ütköztem, ezért később visszanéztem nála (fél perc stream csúszás), és totál mást láttunk:
    - Én szemszögem: elkezdtem kielőzni a sort, tab-al néztem, hogy nincs más a közelben, és biztonságban végig is mentem mellettük, majd kereszteződésben megálltam, igaz másik sávban az első mellett. Ekkor bumm, repültem egyet én, és aki a második volt, aki streamelte a játékot.
    - Nála, bár látszódott, hogy jövök, de nem előztem ki, haladt előre, majd a kereszteződés előtt bumm beleszálltam hátulról. Holott az én játékomban már rég mögöttem volt.
    Nem tudom hova tenni az esetet, mert én nem hibáztam, nálam nem laggoltak ők, és elvileg én se, de majd újra visszanézem ha felkerül a stream teljesen. Szerencsére megbeszéltük, nincs gond, de azért bosszantó, hogy ilyen előfordul. Jah, és büntetésül ezzel mentem utána velük :