banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #39737
    multiplayer
    Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehető okokból, hogy nincs iőd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ :D. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fős gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyű. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenőkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól