A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
fs9pilot #39203 Hűha, mikről nem maradtam le az elmúlt pár hétben amíg nem voltam. :D Már multi is van? Kemény. Nos, a saját meglátásom erről.
Elsősorban nagy gratuláció a multi fejlesztőinek, nem kis munkát vittek véghez idáig, még akkor is, ha nagyon-nagyon kezdetleges. Viszont ami szerintem elviszi az egésznek a hangulatát, az a sok gyökér, idióta kis 8 éves, akinek a mániája 190-el menni a kamionnal, belerongyolni a másikba, elállni az útját. Szóval, amíg nem lesz valami durva büntetési rendszer, vagy rendes "privát" szerverkészítési lehetőség, addig szerintem ennek semmi értelme. Nem azért akarok feljárni hogy a sok gyökérarcú tönkre vágja 10 perc alatt a multi élvezetét, és kerüljek olyan idegállapotba hogy legszívesebben áthúznám a monitoron és kettéverném a fejét az asztalomon. A félreértések elkerülése érdekében, ezzel nem a modot és annak készítőit szidom, de ennek sok értelme így egyenlőre nincs.