Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Hali.
M3NJ-3LAB-0LTB-4M3G-V3NI vagy GDT4-5FDS-G76G-43DA-MMJ0
Ha nem jók, akkor irány a bolt!!!
M3NJ-3LAB-0LTB-4M3G-V3NI vagy GDT4-5FDS-G76G-43DA-MMJ0
Ha nem jók, akkor irány a bolt!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#wave>#wave>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Vagány bárcsak nekem is lenne Topline felirat!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#pardon1>#pardon1>
Köszi srácok!<#worship>#worship>Mex,HosszúGábor,Punky <#eljen>#eljen>
Mert?!

Mexx - <#eljen>#eljen> 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Üdv! Te tényleg ennyire mesüge vagy?!
Üdv mindenkinek! Kellene az eredeti DLC kódja, amit mindenki kapott a kiegészítõjéhez. Valaki legyen szives írja le! Megköszönném.
Ha valaki vállal skinezést akkor Tordoi-Trans-os skint az összes kamionra ami 1.8.2.5-ben van.
Csak az elejére kellene ez a felirat hogy Tordoi -Trans és fehér legyen a kamion.
Aki elválallaj azt megháláljuk! <#nezze>#nezze>
Fontos lenne, köszönöm!
Csak az elejére kellene ez a felirat hogy Tordoi -Trans és fehér legyen a kamion.
Aki elválallaj azt megháláljuk! <#nezze>#nezze>
Fontos lenne, köszönöm!
SCS Extractor-val kell megnyitnod,Google-n dob ki pár találatot és a Youtube-n találsz videót az alapján csináld. 😊
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Sziasztok
Most lehet,hogy egy hülyeséget kérdezek de igy 40 évesen nem jövök rá vagy hülye vagyok de,a mod mappában lévõ (scs) file-t megtudom nyitni átfesteni egy autót vagy bármit,akkor az ets2 mappában lévõ base scs.t miért nem tudom megnyitni??Vagy mivel kell?.HA valaki felhomályosítana örülnék neki.Köszönöm
Most lehet,hogy egy hülyeséget kérdezek de igy 40 évesen nem jövök rá vagy hülye vagyok de,a mod mappában lévõ (scs) file-t megtudom nyitni átfesteni egy autót vagy bármit,akkor az ets2 mappában lévõ base scs.t miért nem tudom megnyitni??Vagy mivel kell?.HA valaki felhomályosítana örülnék neki.Köszönöm
Sakkoo.......Baszkiiii
HÚÚÚÚ EZ NAGYON JÓ.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Helló!
Ha valaki vállal skinezést akkor légyszíves írjon!
Elõre is köszönöm!
Jó képek/gépek srácok! <#eljen>#eljen>
Ha valaki vállal skinezést akkor légyszíves írjon!
Elõre is köszönöm!
Jó képek/gépek srácok! <#eljen>#eljen>
Home sweet home :3. Hétre vége, hétfõn go Debrecenbe billentõre.

King Of The Road SCANIA 124L420
Akkor az alaprol tudnál linket adni?
Szia a pótkocsi privát?
Szép estét 😊
Rég tettem képet.
Mega szerelvény 😊
Szép gépek/képek - <#eljen>#eljen>
Bocsi a 2 hsz-ért.
Rég tettem képet.
Mega szerelvény 😊
Bocsi a 2 hsz-ért.
I Love DAF!
Szép estét 😊
Rég tettem képet.
Mega szerelvény 😊
Rég tettem képet.
Mega szerelvény 😊
I Love DAF!
Jó képek!<#eljen>#eljen>
http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/scania-r500-topline-king-off-the-road-manuel-retarder-ravenstein/187863733.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=3&scopeId=STT&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=SemiTrailerTruck&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false
gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer 😄D
gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer 😄D
King Of The Road SCANIA 124L420
Estét! Jó hétvégét és kellemes pihenést! 😊 

Erre akartam kilyukadni, hogy általában minden kamion végez munkát, mert ha áll akkor csak minuszt termel!
Ezeket mindenki ismeri 😉
A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es fõúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal 😊
A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es fõúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal 😊
Ez is egy nagy cég ebbõl a csörösbõl csak egy van nekik a többi FH16-os 100nál is több!
A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfõ reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt

A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfõ reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt
<#eljen>#eljen> A Svéd acél!
Vaex Group BV.
Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
def map,-game data:
Ezt a két sort írd át ilyenre
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000
Ezt a két sort írd át ilyenre
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000
<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Sziasztok az a gondom hogy nem müködik a no damage-nincs sérülés.
Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez?
Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez?
hasznalj opera minit, vedd le akar kep minoseget is, maris meguszod par szasz kb-bol...
szerintem
A csörös scániának semmi köze amerikához ezt jól tudod! Gyakran huznak tartályokat mert azok csak 12m hosszuak és igy beleférnek a 16,5 méterbe! Nem hinném, hogy ADR-es(veszélyes áru) rakományhoz tervezték, mert ott minnél könnyebnek kell lenni a vontatonak, hogy minnél több sulyt tudjon vinni!
Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!
TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RÕL SZÓL!!!!!!
Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!
TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RÕL SZÓL!!!!!!
"Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztõt"
Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!!
Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!!
"Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta."
Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Fõnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.
Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy elõre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csõrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették õket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák õket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.
"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"
Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Fõnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.
Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy elõre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csõrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették õket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák õket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.
"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"
Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
Már szóltam neki, és tanulja is a szakmát, bizonyítva az igazát mint egy óvodás, de legalább nem poszter méretû képekkel. Ez is valami.
Szevasz kamionos.
Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.
De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...
A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem)
Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.
De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...
A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem)
Renault magnum http://kamionszim.hu

http://kephost.adatbazis.eu/images/86535818652411512325.jpg